Followers

Tuesday, May 31, 2011

Mungkin blog saye membosankan tapi Terima Kasih

Sy nak ckp TERIME KASIH banyak-banyak kat semua rakan2 yang sudi bukak dan bace entry saya sepanjang saye aktif balik blogging ni. Dan nak mintak maaf sangat2 kalau tak sempat nak reply komen kat entry. Hati rase nak reply, tapi badan terpakse buat kerja2 harian yg lain.. (tgk adik study, tlg mak gi pasar etc2). Maap sgt2..

Saye nak mintak maaf gak kalau ade tersentuh isu2 sensitif kat dalam blog ni. Mungkin saye xperasan pasal tu tapi pecayelah yg saye cume nak try sedaya upaya untuk buat entry yang best2 untuk bacaan umum.. Kalau ade salah, harap dapat tegur dgn baik. Especially pasal contest tu.. Sy agak stress skg sebab nak jage hati semua pihak.. heheh. Maap kalau xsempat jawab soalan2 yang berkaitan. Harap dapat tanye soalan kat facebook fanpage blog ni. Saye akan jawab kat situ.

Kepade yang rajin komen, sy hargai sangat2 dan setiap kali anda komen, sy memang akan ke blog anda lepas dikomen. Terutamanye kepade M**z *y*, awk mmg antara pengkomen sejati top 5 yg suke mengomen. Haha..mekaseh sgt2 dan mekaseh sgt2 lagi kepade para pengkomen tegar yg lain, Korang punye blog mmg akan sentiase dibukak kalo ade entry baru kat dashboard.

Harapan saye ialah dapat mengisi 4 bulan cuti saye dengan semua perkara indah dalam dunia blogging bersama rakan-rakan blogger semua. =D

17 comments:

Misz Ayu said...

hihi..gudnyte Ash..

Ashraf Jalil said...

morning..hahah

Misz Ayu said...

ianya malam yg gelap d malaysia ok.. hihi.. slmt bercuti ye..

Ashraf Jalil said...

dah lepas kol 12am.. pagi le ni..hahaha!

dill said...

tulis.
baca.
ilmu.

dill.

Misz Ayu said...

ok la slmt pagiiiii.. xkasi can langsung nk mlm skit =p haha

yuyueyuliana said...

tqs invite kite join contest . tapi tidak layak rasenye nak masuk ==" hee . btw , selamat berkenalan :)

amna said...

^^

nur hidayah said...

sama sama..:)..(tetibe kan)..hu2..okey la tu ..better than me yang tak update pon..just like walk on others blog n read!..:)))..keep it up!

FatinKADIR said...

hye....nice blog...enjoy in blogging

ekaa . yum said...

;)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

nak senyum je :)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

nak senyum je :)

Ashraf Jalil said...

mekaseh rakan2=D

Pink Frogy said...

ala ta semua ada masa tuk blog, standard lar klu terabai skit - skit. Skali skala balik jmpa family, mesti lar byk benda nk kene buat.

Ira Nazmir said...

nice entry n blog..keep it up..u dnt realize tht other's like ur entry..so jgn pk yg blog awk mmbosankn..kdg2 yg bosan2 tu la ramai yg minat..=')

Anonymous said...

hi nicely done by the website online casino

given short article, would like to notice that which you come up with up coming!
online pokies

Please take your time for this =)