Followers

Wednesday, May 25, 2011

Harini xde ENTRY SARAPAN PAGI sbb aku tros lunch

Sekarang ni memang aku memerlukan pertolongan Ax dengan segera untuk copy semua gambar2 contestants SUNSHINE SMILE contest dan paste ke dalam hard disk beserta link entry2 khas peserta. Woiii AX!! Semoge bertindak cepat kalo ko dah bace entry nih!! Dan terima kasih kepada Yuyu kerane turut membantu dalam promotion contest.. Aku masih menunggu Yuyu utk join contest ni tapi die tgh syok godeh2 polaroid baru, so aku xnak kaco..:p kekeke..

Sepanjang contest dah start aku berase respek dgn peserta2 yang join kerane mempunyai senyuman yang ceria xnak mengingat! Aku rase contest ni akan jadik sgt competitive walaupon takdela sampai tahap pilihanraya umum kat Mexico. Ade beberape gambar peserta yang aku skali pandang je mmg nampak keceriaan matahari terpancaR kat muke. jadi jgn lupe update entry molek2 dengan menepati syarat2 yg ditetapkan..Anda xperlu risau dan gabra sebab contest ni berlangsung selame 1 bulan lebih..Takkan le dlm jangkamasa tu xleh carik 3 org kawan utk join kann3?.... sesape yg blom tag kawan lagi, jemput tag, sesape yg belum follow Ax dan aku lagi, jemput follow. Sebab sume ni akan disemak semule bagi menjamin keadilan untuk sume peserta.. =)) Saye akan wat contest dengan hadiah digital camera next time :D tapi kalau ramai yg minat polaroid, ape salahnye wat lagi dgn hadiah yg same.. Kalau ade fulus lebih insyaAllah akan wat contest ngan 1st prize kete BMW 5 Series..

Makan2! lapaq nih!

14 comments:

Mrs.Yie said...

akak suka sangat ngan palaroid tu..huhu..tapi selalu join contest tak pernah menang..sedih btl la.. :(

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tunggu yg prize ketela gtu..

huhuhu..

Ashraf Jalil said...

Mrs. Yie: hehe.. tapi xrugi mencube ..=D

nuyui: boleh2.. 30 tahun lagi bile dah jadik CEO BMw..ngahaha

::rinzz A:: said...

baru join blog nih...xsampai setahun..tp da banyak join contest....harap2 dapat palaroid tuh!:)

DyanKanishi said...

best nye lahai...
prize tok ipad ade tak... teruja sangat nie...
(@_@)

Ashraf Jalil said...

hoho..ipad2 cmbest! nk bli utk pakai sndiri..hehee

Farah Adriana said...

tumpang tanya, contest ni hadiahnya cuma tempat pertama shj ke?

DyanKanishi said...

huhu.. ipad menjadi idaman.. tapi tak tau bile mampu nye...

Ashraf Jalil said...

hadiah 2nd ngan 3rd still tgh bincang =D pape berite akan bgtau lepas tu

Farah Adriana said...

Oh , kbest ! hehe thanks

DyanKanishi said...

pilih hadiah yang best2 ye.. huhu...

Una said...

ada syarat yang kata kalau follower sikit tak payah tag tuh, sikit tuh berapa banyak? ;)

m!SsRahEnA said...

wah best nye klw dpt kete..haha..btw mmg sgt teruja nk dptkan polaroid tu..mmg da lame ngidam...huhuw..

najwaMazlan said...

pakcikk. mana aci kak yuyu je dapat.
hehe~! tak2.
wawa ingat nak join. tapi sekarang still sibuk lah abg ashraf. nanti lah lepas balik dari Gunung Tebu. :)

Please take your time for this =)