Followers

Tuesday, May 31, 2011

NOTE: SUNSHINE SMILE CONTEST

Seperti yang diterangkan dulu kat SINI, gambar-gambar peserta akan diupload ke page SUNSHINE SMILE CONTEST kat facebook untuk direview. Tapi ramai gak peserta yang tak mahu gambar mereka diupload ke dalam facebook. Jadi disini, saya ingin memberi kebebasan bersuara (walaupon tak dengar suara) kepada mereka yang tak nak pic diupload ke fb, untuk inform kepada saya kat kotak komen entry ni beserta link entry contest anda. Saya akan review pic anda bersama juri2 lain dan tidak akan upload pic anda kat fb.

Terima kasih. =)

37 comments:

'Izzaty' said...

saya xnak jugak la ! ^^ :)

http://ytazzispeaks.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

Una said...

owh..tapi kan lepas tuh, macam mana nak undi pulak kalau tak letak dekat fb?

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

ehh, gmbar sy x dak pon ? hurm maybe sy disble right klik.tp awak boleh klik kan kat gmbar tu ( untuk tumbesaran ). nt bila dia kuar, awak still boleh save as image. :) hehe

funtion upload ke fb ? ermm, contest ni kena byk jumlah like ke?

ini link saya..

http://pinkydorky.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

alynn M said...

saya nak. tapi blog disable right click. but noleh click dekat gambar then copy from dat site.

http://potpetpotpetcoretcoret.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

Ashraf Jalil said...

Una: pegadilan bukan based on like =D

alynn: baiklah :D

Nurul Syifa Aini said...

assalam, sy pon xnak jugak ye.. =)

http://syifaeiffa.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

haslinda said...

x perlu la upload kt fb

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

Diedie Yana said...

dd taknak jugak....(muke moknyok)
>__<

kalu ada dd tarik diri (dengan muka seyes nye camni)

#___#

http://dyna143.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

Ashraf Jalil said...

=D baiklah..

Misz Ayu said...

d sini sy nk menjerit bole haha.. sy cume xnk org like sebab segannya sampai rasa ehh kenapa masuk? :(

Ashraf Jalil said...

ayu: jangan jerit smpi lalat masuk mulut..heheh

Una said...

eh! okeyh..silap pulak pemahaman haritu..dah baca lagi sekali, baru paham.. ^_^

adieque alizah said...

http://adiequealizah.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

x mo jgk... hehe

cik siti said...

okay je.. sng nak tgok sape pesaing.. muahahah

Fasya said...

okay... :)

normala_ali said...

saya xnk la masuk fb.. hehehe.. :)

[sutera kasih] said...

kenapa xnk guna sistem vote yg ada kt sistem blog? i mean, listkan nombor2 kt gmbr2 peserta, then org blh vote dgn simple..skdr memberi cdgn hehe

Dah share link utk autopublish di fanpage FB?

aiman said...

wow! sangat pantas. dah lama jugak i tgk belog ni. last time im the 100th person who follow ur belog. but now, i just can say. wow!! great.. keep writing ya!

Cda CdOot said...

xkesah pOn .. =)

Encik Bedak Sejuk said...

boleh aje...

http://duriantaksedap.blogspot.com/2011/05/aku-dah-lama-tak-join-contest-so-kali.html

nrhzlnd said...

kalo bukan based on like kat fb.. xpyh la letak kt fb gmbr 2.. huhu

Aunty P :) said...

weeeeeee takmaw jugak, malu-malu ~

Nur Zafirah said...

kalau boleh jgn laaa guna undi like t rmai ta puas hati laa.cm satu cntest dulu. so juri pilh ehh? hehe

Fyffah said...

omo ~ xnak letak kat fb lah .. maluu ~ hahaha ! *blurrrr ~ *

http://xhittymell.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile.html

우미 칼솜 said...

Ashraf Ashraf!
Bukan nak comment pasai jangan upload picture kat pesbuk tu hehe :P
Just nak inform Ashraf, (setelah difikir 2,3,4x hehe) Ashraf ambik picture yg second punya entry tu lah eh boleh? Cikmie suka yg second lagi (: Tp kalau judgers (Ashraf & Shafiq) nak upload yg first tu pun takpa lah, Cikmie wokeh ja mana pun (: Ngee sorry membebel di sini, TERIMAs (;

Pyka Rahmat said...

anyway, kalau winner based on voting tak kira di fb atau blog saya tarik diri.

tapi tak mcmtu kan?

okay teruskan perjuangan.

Ashraf Jalil said...

Pemenang dipilih oleh juri. Bukan voting. Saye pernah masuk pertandingan yang diadili melalui voting dan kalah sebab of cos, org femes menang. Jadi saye tau betapa xbestnye contest yang gune konsep voting ni. Dan saye dan juri lain akan gune authority untuk adili pic2 peserta. Fb tu hanya untuk review sebab membolehkan saya fikir lagi pasal pendapat saye sendiri bile adenye komen yg bersifat tak bias.

atiqah amirruddin said...

:)

http://atiqahebat.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

DyanKanishi said...

ashraf: saya songkong ape yg awak cakap..
kalau vote dengan like t'banyak3 kat fb, kesian kepada perserta yang tak berapa nak dikenali mcm saye nie...
lagi adil kalau para juri sendiri yang pilih dengan hati yang tersenyum2...

KOKO said...

koko x nak abg asyraf... gambar tu buruk giler ar.. malu

IdaDoraemon said...

x kesah nk letak pon, asalkan x der siapa yg menghina gambar2 tersebut.
* sorry, pemikiran sgt meluas. :)


http://abc123-inibelogsaya.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

FawLin said...

saya pemalu..xnak la..hehehe=)

http://tentangkita-fawlin.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

inawanase said...

Assalamualaikum.
boleh tye sumthg?

dulu sekolah rendah darjah 1, 2 dekat mane ye?

Siti Nadirah said...

sy pun!! sy pun!! hehe =)

http://wimautecit.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

Sabarina said...

Hohohohohoho, taknak jugaklah! XD

http://nothingbutcraps.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

thnks! ;)

xi da ya said...

hii!
x nak jugak eh.hee~


http://aboutcontest.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

nur said...

taknak jugaklah XD

http://twentyfourlah.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

Please take your time for this =)