Followers

Friday, May 27, 2011

MAAP KEPADE RAKAN-RAKAN

Harini blog telah mengalami sedikit kecacatan apabila kotak follower tidak kelihatan. Semase blogwalking, aku perasan gak yang banyak blog hilang kotak follower tu. Apa yang aku buat untuk follow blog-blog tersebut ialah dengan click butang follow yang terletak kat atas header. Harap sekarang ni blog dah pulih.

Untuk memeriahkan lagi entry ni, saye nak post satu video youtube pasal anjing sedang mengigau:





*aku berharap anjing tu tak berlari keluar rumah time tido dan dilanggar kete.

11 comments:

Cik NuRuN said...

aah 2 la , nk follow org pon takleh .
klakar ahh anjing tu ngigau , teehehee

Ashraf Jalil said...

heheh.. langgar dinding lak tuh

m!SsRahEnA said...

xdpt nk tgk video tu atas kesiputan brodband zie nie..

Misz Ayu said...

xnk tgk video tu .takot

hudaa.udey said...

yup.. ptg td snd entry contest nak follow xley.. seb bek td da ley follow.. do syarat2 sudah di patuhi.. :D

Ashraf Jalil said...

Rahena: xpe2..tggu loading..hehe

Misz Ayu: Tu bukan yg vid terkejut2 le... -_-

Terbang Bersamaku said...

~baru prasan ade butang follow kat ats tue...huhuhu..<---pdahal da lame ade blog..malunye..(0_O)
~Mybe anjing tue ngigau bgaduh rebutkn awek kowt..hehehe..:)

k a k L a m p said...

hahahha .. dh ade dh blog follower tuh.. dh bleh blogwalking dh pas ni

Misz Ayu said...

hahahahah okeyy nk tengokkkk

Ashraf Jalil said...

=D dah bole follow dengan senang..

yg takot nak tgk td, sile tgk..heheh

*cik syu* said...

hahahahah ! anjing tu mimpi die masuk marathon tok aanjing anjing jer .. hahaha :)

Please take your time for this =)