Followers

Sunday, May 29, 2011

Segmen "CAMNE NAME BLOG KORANG DIPILIH HAA?" | Belog MTT

*click la sinii~ anda kan baik..heheh






Worait. Kali ni Cik Toink Toink mengadekan segmen untuk kite bercerita secara ringkas pasal "camne name blog korang dipilih?"



Jika anda tak keberatan, clik la SINI untuk info lebih detail =)

Saye memilih name blog saye A BOWL OF SOUP sebab saye anggap mangkuk tersebut adelah saye dan soup pelbagai ingredient tu adelah ragam2 kehidupan yang saye lalui.
Secare teknikalnye, saye telah menggelarkan diri sendiri "MANGKUK" dan saye baru perasan semasa menaip entry ni. Tahniah untuk diri sendiri.

19 comments:

YAYA AZURA said...

unknya nama blog nie ..punya maksud tersendiri ..

salam kenal..follower ke 917 ..

Ashraf Jalil said...

haha.. unik ek? cm klaka jek..

Misz Ayu said...

encik mangkuk :p*sebut dgn nada suci

Ashraf Jalil said...

Ayu: ye? semangkuk megi ke? ke nak mangkuk tandas? hohohuehhh -_-

Misz Ayu said...

ish xmo megi.. mangkuk tndas bole la..

Ashraf Jalil said...

amek kat tandas :P haha

kucing said...

meh join kontest gua lak..

http://kucingtengahtidow.blogspot.com/2011/05/kontest-muka-ntah-pape-jer.html

~kuyam~ said...

sy pilih nama blog dari nama sy sndiri.hehehe

Belog MTT said...

Thanks sebab join Incik mangkok..HAHA :D

p/s : MTT dh blurr gile semalam tak boleh tido so bila BW nampak mcm2 nama blog tu yang tercetus dan meletus idea ni..theee~:)

Rin Wahida said...

wokey..dh follow..jom sme2 kite follow..

Terbang Bersamaku said...

owh mcm gtue..mula2 tue ingat nie blog resipi, sbb name die "A Bowl Of Soup"..owh nie mangkuk sup yg pndai b'cerita n wat blog rupanye.. hehehehe..(^_____^)

FaiZaH Fyn said...

bila bukak blog ni mesti teringat cite chicken soup for the soul kat ntv7 hehe

Ashraf Jalil said...

kuyam: tu lebih bgos dr mangkuk..haha

MTT:kadang2 ketidakbolehtidorang boleh menjana idea..hahaha

Rin: kite blogwalking dlu :D

Terbang: oo.. cm blog masakan lak ek..

Faizah: suke gak cite tu.. idea name blog pon dtg dr ctu gak..heheh

m!SsRahEnA said...

huhuw...tanpa disedari mangkuk juga menjadi pilihan...btw ok what...ade makne yg tersirat..

cik azeya said...

hahahahha. lawak betol. terime kasih buat saye ketawe. :)

Raja Ellysya said...

mangkuk??err..ada mksod tersirat ke
sebenanye

Misz Ayu said...

encik mangkuk

Belog MTT said...

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/05/review1-nama-blog-unik.html

Ashraf Jalil said...

mekaseh cik toink toink..heheh

Please take your time for this =)