Followers

Monday, May 23, 2011

APEKAH JENIS ENTRY PILIHAN ANDA?

Dulu terbace blog sorang brader legend ni yg mengatakan entry ni ibarat makanan kepada pembace2 blog.. Kalau makanan yg sihat, besar manfaatnya.. Kalau tak sihat rosak.. Sekali aku fikir2 betol gak ape yg dicakapkan tu. Kita ni kadang-kadang sukeee sangat makan makanan yg xsihat cm jajan2 cikedis yg penoh ngan MSG tu tapi kite xsuke makanan yg sihat cm sayur2 yg popeye makan tu iaitu bayam..

Ibarat entry blog, kite suke beno bace kalo topik2 tu berkaitan gosip2 atau berkaitan dengan hal2 yg kecoh2 ,..tapi kurang suke utk klik kat blog yang kuarkan entry berkaitan jage kebersihan alam semule jadi atau pasal tips menjadi insan cemerlang. Takde la semuaaa org cmtu tapi kebanyakannye la... *termasuk yg type entry ni..Keh3..

Anda suke sayur kangkung masak belacan atau pringles?

Selamat malam rakan2..=D

10 comments:

*cik syu* said...

kangkug msak belacan ! * sambil gerak g dapur .. hehehe

kochi said...

haha....suka mkn pringles...ici suka pasal kshtn n fesyen.... tp baca juga yg merapu pasal khdpn mrk... ^^

.m y z. said...

haha tak suka makan sayur tapi bayam and kangkung suka :P

ishiko said...

suka semua jenis en3.... yang penting gaya penulisannya..

er.. nk smbg setadi..^^

Ashraf Jalil said...

sy suke makan nasik..=D

Cik Aish said...

lagi panas entry tu lagi ramai klik..haha..tp jgn panas sgt..takut membakar diri

Cik Eka said...

aik..minum coke pagi2???? nanti sakit perut baru tau tau..hehehe

Ashraf Jalil said...

Cik AIsh: btol..btol..mmg tebako diri..

Cik Eka: coke sedappp..

Iman Natasha said...

kangkung masak belacan! ya rabbi sedapnya

Misz Ayu said...

sy xkesah...tp klo blog tu guna bahasa..euww suwkeww leww aq akuwh kad dieww..agak2 diew sukeww kad akuwhhh ta ..yg tu krm slm la..mmg xbaca..

Please take your time for this =)