Followers

Sunday, May 22, 2011

SEBENARNYE.. AKU TAKUT GAK MASE NAK BUAT CONTEST SUNSHINE SMILE TU

Bukannye ape.. Aku paling takut bila tak dapat menepati kehendak peserta2 sepanjang contest ni berjalan. Aku takut kalau ade yang tak setuju dengan cara penilaian pemenang contest seperti yang aku cite kat entry sebelum ni. Sejujurnye, aku cuba untuk bagi penilaian contest ini dibuat dengan seadilnya.. Aku takut le kalau2 la ade orang yg berpendapat seperti berikut:

"Alaa..die tu femess..Konpem menang...Aku mmg xde can la..."

"Die tu lawa...senyum sket konpem dapat banyak like..Pastu menang.. Baik aku layan Maharaja Lawak kat tv sambil kupas durian je lg best.."

Dan sejujurnye juge, aku ingin membuat pengakuan disini bahawa contest ini adelah bername SUNSHINE SMILE CONTEST. Senyuman yang paling ceria adelah yg dicari-cari. Cube korang tgk Lady Gaga. Die femes tapi pade aku senyuman die xde la ceria mane.. Pastu korang tgk Rozita Che Wan , die lawaaaa tp senyuman biase je... Tapi cube korang tgk pakcik ni:




Inilah ciri2 pemenang yg dicari-cari. Aku tgk pic pakcik ni, mood sekitar aku cm jadik ceria jek walaupon kat luar rumah anjing tgh menyalak tak berhenti-henti dan handphone aku baru kene curik. Kesimpulannya, yang lemah itu datang dari saya (minta maaf) dan gudluck untuk semua yang join contest ni..=) Saye nak ucapkan terime kasih byk2 kpd yang join dan ade gak yg xjoin tapi tlg promote contest ni. Mintak maap n tengkiu byk2..

22 comments:

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

ye...sy percayakan awk...tQ 4 the contest...best2...len kali wat lagi...nk dslr lak...hihi

fiq. said...

hurm, takut keciwa la,,, dakpe arg

Ashraf Jalil said...

Haha..Nak Dslr boleh je..InsyaAllah kalau sambutan Sangat2 menggalakkan sampai 10ribu orang join dan mempunyai juri2 yang cukup..=D

thanks join btw =)

kusyi said...

hahahahahaha...comel btul pakcik tuh ! klau msuk contest nih kompem mng punyeee.. hahaha..baek punyee..

[sutera kasih] said...

hehe..awk jgnla worry sgt k..semua tu bergantung kt rezeki masing2 kan..btw, your contest ni hadiahnya best :)

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

i'allah...hihi... u r welcome =)

IdaDoraemon said...

contest ni akan berjaya. Insya-ALLAH. :)

Ashraf Jalil said...

mekaseh rakan2 =D

azalia hjsalleh said...

penah gk buat contest. agak pening le na incharge sbb x jangka ramai gk yg join

part yg x puas hati tuh x penah lg lalui.

pe pun gud luck ye

azalia hjsalleh said...

penah gk buat contest. agak pening le na incharge sbb x jangka ramai gk yg join

part yg x puas hati tuh x penah lg lalui.

pe pun gud luck ye

Ashraf Jalil said...

huhu.. cuak2.. mekaseh anyway =D

Terbang Bersamaku said...

haidh contest nie kamera kan..? betlar sape yg menang tue..(^__^)
Mne tau lpas awk wat contest nie awk leh dpt jodoh skali...hehehehe..saper tau kn...(^___*)

cik cemOXx said...

cik cemoxx pecaya nan tuan tanah...

cik cemoxx x penah nak mengharap sesuatu...

ikut tuan tanah je..hehehe...

yang penting enjoy join this contest ..hehehe

k.h.a.l.i.l.a said...

heheh.... jangan risau. kalau nk pikir sume org boleh puas hati, mmg pape pun x jalan. awk ad pendirian kan? just foll0w your heart. ^_^

Ashraf Jalil said...

hmm..hope sume ok..

k.h.a.l.i.l.a said...

heheee... jgn risau2. pegi tengok muke pakcik tu balik. all iz well

FizaFizz said...

tak payah risau sangat lahh..u and ur fren deserved to choose the right winner! InsyaAllah, masalah2 tu tak akan timbul..huhu..
btw, thankz jemput join, tapi i x pandai senyum mcm uncle tu la! hehehe :P

Ashraf Jalil said...

khalila: pakcik tu kalo masuk bole menang..haha

Fiza: ala..join la.. hehe

kochi said...

ici join pun suke2 je..suke contest mr.ashraf ni sbb xda leceh sgt nak ltak banner or othr stuff yg ici rasa mlas nak join...sllunya mula2 nak wat contest ni msti rsau xda org nak join kan..hehe..tp if hdiah lumayan msti ramai nak ikut.....hohoho...^^

Ashraf Jalil said...

kuih koci: hehe.. tengkiu sbb join =D

kochi said...

ici dh jadi kuihn koci dah..hahaha... u r welcome...^^

kochi said...

hahaha...jadi kuih koci dah....u r wlcome....^^

Please take your time for this =)