Followers

Wednesday, May 4, 2011

Aku penat2 share link entry kat fb tapi xde orang bace!? T_T


Yaa...tu dia.. aku rase mende ni banyak berlaku kat kawan2 kite yg cube share kat fan page blogger kat FB. Bile aku pikir2 balik, cube bayangkan yg follow page tu beribu-riban, dan yang post link entry memasing lak beribu-riban gak. Sudah tentunya mereka yang masuk page tu ssh nak nampak link korang (or xkan nampak) sebab post korang telah pun di"drag" ke bawah ibarat buah rambutan yang dikait menggunakan pengait rambutan ataupon seluar Abu yang terlucut ditarik Ahmad. Itu xpe lagi, cube korang bayangkan kalo korang post link hari isnin, orang bukak page hari Ahad depan.. mmg harapan je le diorang nak nampak post korang..

So saye dengan ini mewakilka diri saya sebagai pekebun persatuan blogger2 noob yg dianggotai oleh saya seorang je, ingin membantu rakan2 yg senasib ngan saya utk mempromosikan entry2 anda si SINI.

Dijemput, masuk, bace info, dan like.. Thanks =)


Link

16 comments:

gadis cadbury said...

dah like dah :)
hehe

Ashraf said...

terima kasih :D

zurainah abdullah said...

tapi ade 4 org je yg like page tu awak..btw..thnks 4 ur afford to help a newbie blogger..

NUUR AN NOR said...

sangat setuju....
mmg terjd kpd diriku jua...
hukhuk

Ashraf said...

hehe..bak kate pepatah "Rome wasnt built in a day" sbb tu page ni sgt memerlukan sokongan anda utk like.. kalo adde 3 org ahli pun, if salah sorang post entry, entry tu akan di"repost" balik.. =)

Una said...

dah like and dah follow.. =P

good job! kitorang akan cuba support semampu mungkin.. ^_^

Ashraf said...

Mekaseh! sokongan amat dihargai ! =D

~~Ticer Wann~~ said...

keadaan yang sama terjadi pada saya...

dah like page tu.. :)

Ashraf said...

kite di dalam sampan yg same..hehe.. kalo ade entry best post la kat page tu.. dpt share ngan sume org :D.. n entry tu akan direpost balik.. walaupon xrapai member lg page tu, tp wat sekadar yg boleh je kann

fifianggun said...

sedapnyeeeee

HARYANI said...

haha boleh pulak macam tu.

Ashraf said...

heheh..boleh..:P

Aneka Shop said...

dah like jgk ;)

Ashraf Jalil said...

:D

LilynnKayzach said...

uwaa...terjadi pada diriku jua.. :(( :(( http://cinta1st.blogspot.com/

Anonymous said...

Dah cuba sodap

Please take your time for this =)