Followers

Thursday, May 19, 2011

NI MMG LEBIH CUTE DARI MAGIBON!! XTIPU PUNYE






*jeng2..click me

Ni salah satu video yang aku tak jemu2 tgk. Mmg heart-warming abes.. Sedangkan haiwan pon bole sayang baby, ni kan kite manusia yg senang2 je bole buang baby merate-rate. So, renung2kan lah.

p/s: aku layan sume video baby ni dari die lahir sampai la da besar sket.. Mase die baru lahir, anjing tu mmg cm nampak sayang ngan baby tu.. hehe.. sweet2

1 comments:

deqja temOk said...

cweet nye ~! dy tOuch tgn bby 2 ~!

Please take your time for this =)