Followers

Tuesday, May 31, 2011

RM35.90 untuk sesuatu yg harap-harap berbaloi..

Pukul 8:30pm tadi, tetibe kakak aku ajak aku n adik2 gi Alamanda untuk makan baskin. Tengah syok2 nak update blog n reply komen, terpakse stop dan bersiap sedia untuk lepas gian..(ampunkan patikk kalo xsempat reply, Tuanku..) Btw, harini ade 31% discount untuk eskem baskin robbins. Sempat lagi kalo korang nak pergi skg sbb kedai belum tutup kot...

Sampai je kat baskin, line orang beratur panjang yaa amatt.. Memandangkan malas nak tunggu, kitorang pon cancel dan gi makan pretzels jek.. (Bye2 eskem... T_T). Pastu ingat nak gi tgk wayang cite Karak, tapi akak kaunter slambe dengan Kereknye ckp "tiket dah abes dik, esok je la tgk.." Cehhss..
Esok aku busy derr.. Nak gi repair kapal terbang..

Bile "APE PON TAK BOLEHH!!", kitorang pon menuju ke MPH dan aku telah ternampak satu buku yg bapak aku pernah bagi aku dulu, yg mane aku xhabis baca dan telah ilangkan buku tersebut.. So, aku nak beli balik buku tu sbb bapak aku ckp best. Dan ini die buku tersebut..

Jeng! Jeng!



Ade satu topik dalam buku ni menarik (bapak aku cite) sebab Tun ade cakap pasal sesuatu mende yang Malaysia boleh buat, dan kalau mende ni dibuat, ekonomi Singapore akan jadik hancusss leburrr,..So, jangan underestimate kekuatan Malaysia.. Nak tau ape die, bace laa..hehe..

10 comments:

izyan yasmin said...

Baca , jgn tak baca :)

Ashraf Jalil said...

hehe..akan cube sedaya upaya :P

dill said...

buku ni baru keluar ke? sbb masa beli buku A Doctor in the House aritu, tak perasan lak.

atau saye je yang tak nampak.

dill.

amna said...

dah baca jgn lupa review tau..

nak tahu juge. cuti ni duduk dalam rumah je, x dapat keluar p mana2. sibuk anta n jemput adik p tuisyen~

Aisyah Taib said...

serius kalau beli buku dr. Mahathir tak membazir langsung. sangat bagus.

jemputlah datang rumah: Sang Pencerah

Misz Ayu said...

hihi tlg baca tlg cerita =p

Mrs.PaPaDom said...

harga? hehe.. ada stok lagi tak ek?

Mrs.PaPaDom said...

eh lupa. hrga dah gtau. sorry. =='

Ashraf Jalil said...

dill: rasenye cam die dah update buku ni..dulu cm lagi nipis..

amna: hehe..insyaAllah..:D

Aisyah: Admire Tun! =D

Ayu: ngade sungguh nak kene bacekan..hahah

Papadom: 35.90..Byk lagi =D

DyanKanishi said...

lepas bace boley lah wat review kat blog..
hihi.. perkongsian ilmu..
(@_@)

Please take your time for this =)