Followers

Saturday, May 28, 2011

Ini video saye jalan-jalan kat tempat orang...









Apabila dah tak ade idea untuk type entry baru, aku memang suke post video jek.
Video kat atas dirakam kat New York City time New Year 2010. Pade aku perjalanan nak tgk bunga api ciput ditembak kat tgh2 Time Square tu agak menyeksakan sbb berjam-jam kene tunggu kat tgh2 kawasan sesak dengan 2 juta orang yang berpusu-pusu lari ke arah paling dekat dengan stage utama. Dah la time winter..sejuk lak tuk. Mmg nak terkencing pon kene tahan sbb sekali dah kuar dari kawasan tu, mmg harapan je la nak masuk balik. Kalau nak masuk balik, pandai2 la bodek polis yang jage kat tepi pagar besi.

Walaupon berade dalam keadaan menyeksakan, kehadiran membe2 tetap membuatkan diri menjadi ceria dengan suasana yg happening. Pertunjukan bunga api berlangsung dengan jayanya dalam keadaan pundi kencing aku nak pecah.



*apabile dah sejuk, memasing nak rebut duduk atas tempat panas

15 comments:

hidayah sapidih said...

wah..meriahnya!

k a k L a m p said...

skang dok obersea lagi kaaa??? sakan smbut new year kat NYC naa

Misz Ayu said...

mana u

Nur Intan Syafinaz said...

bertahan di saat2 genting..hahaha..

miss raihan said...

best woo...

Ashraf Jalil said...

Hidayah: seksa! haha

kakLamp:skg bercuti 4 bulan kat msia tanam anggur ..heheh

Ayu: tg pegang camera..:p tukang rakam..

Intan: mmeg genting gile! skettt je lg..hahahah

Ashraf Jalil said...

Raihan: seksa wooo..haha

Norfidayu said...

best nyeeee.....!! :))

Misz Ayu said...

patot ah!

Ashraf Jalil said...

Ayu: ade jek video yg jadik pelakon..tapi vid lain..wahahah

Misz Ayu said...

:/ yooolah

m!SsRahEnA said...

wah best nye smbut new year kt tempay owg...bile la agaknye zie dpt pegi tempt owg erk..teringin sgt..

bella lim said...

bestnya jogging memalam buta kat NY city.

Sarah Khan said...

salam.

wahhh. bestnya~

;)

Ashraf Jalil said...

Rahena: tempat sendiri lg best..hehe

nabilah: blogging lg best..hahaha

Sarah: waalaikumslm =D

Please take your time for this =)