Followers

Friday, May 27, 2011

ENTRY PAGI BERSAME NASIK GORENG DAN TEH TARIK






Kadang-kadang impian ni walaupun agak mustahil untuk berlaku pada pandangan kita, ianya tak mustahil untuk berlaku. Jangan jadikan tu sebagai alasan untuk kita tak mencuba sehabis baik dalam semua kebaikan yang dilakukan. Tgk sloth kat bawah tu, rezeki die kot untuk merasekan ape yang burung wat hari2...Peace..

13 comments:

eva said...

hahahahaha!!! ingatkan betul2 dpt terbang.. sedangkan ini monyet paling slow di dunia, mcm mana boleh terbang hahaha!

Ashraf Jalil said...

gehehe..kire terbang le gak..xsume sloth dapat rse feeling best tuh..:P

MaiRa QuEeN said...

Comel gak monyet tu..hahahaha...

jemput join bloglist maira

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-penceloteh-comel.html

JANNAH means Heaven said...

kahkahkahkah...monyet rupenyer...takut teman tengok ghupe dier..ingat natang aperla ha..

Mrs.Yie said...

tapi nampak macam terbang betul2 je..

Famili Ceria said...

dpt juga dia merasa nikmat terbang...

miss inna said...

pg2 lg da gelak tgok vid tu..haha!
but, nothing is impossible kn, klo kita ada usaha ke arah matlamat yg ingin dcapai...

DyanKanishi said...

sloth tu monyet ke?..
nape macam pelik jer

Misz Ayu said...

kalu msk sni msti rs cam hari raya..xtaw knapa..

starzieti said...

haha ! kelakar la pulak nengoknye tapi kesian la sloth tuh. nasib baik ade org tolong die pegi ke seberang. klo tak msti kene lenyek ngan kete.

Cda CdOot said...

Ehem .. Nasi GORANG ke nasi GORENG ?? hehehehe

DyanKanishi said...

baru pasan la..
nasi goreng or nasi gorang.
hihi.. :D

Ashraf Jalil said...

Maira: comel2..:D
Jannah: tu lotong kot namenye..eh xtau le. hehe

Mrs Yie: tau xpe..haha

Famili ceria: hepi je menatang tu..

Mis Ina: btol2 =D

Dyan: tu sloth =)

Miss Ayu: sbb lampu2 warna warni tu kot ..heheh

starz: a ah..baik org2 tuh..

Cda: silap tulis :P

Dyan : nak tukar2 heheh..

Please take your time for this =)