Followers

Monday, May 23, 2011

Agak2 Cik Heliza Helmi nak tak masuk contest Sunshine Smile kalo aku ajak?







kalau 4 org click ni, aku dapat singgit..kalau 10 org click tak sejuta?



Toksah berangan der... Aku rase probability untuk Cik Heliza masuk contest ni adalah dibawah 0.0025% setelah dikira menggunakan sempoa. Antara faktor besar yang menyokong fakta tersebut termasuklah:

1. Cik Heliza xkenal aku. Xkenal maka xcinta la kan..hueheheh

2. Beliau busy dengan career dan kerja2 lain. Kesiann die..

3. Value contest ni adelah berbeza untuk pandangan orang yg berbeza.

4. Agak impossible utk aku sampaikan message tentang contest ni kepada beliau dengan effective atas sebab kesesakan traffic di fan page beliau (700k fan). Lemas terkapai-kapai aku.. Nak masuk page Heliza Helmi kene pakai tangki oksigen.

Sambil aku makan goreng pisang, aku menaip... Dengan keyboard yang habis berminyak, aku berfikir.. Lepas fikir, aku rase lapar.. Lepas rase lapar, aku rase nak makan..
Tapi bile fikir2 balik, aku kan tgh makan pisang goreng? Apsal aku rase lapar lak?

-statement dah lari topik -

Kepada yg belum join SUNSHINE SMILE CONTEST, dijemput join.. Xde charge ape2 punye. Tapi kalau nak bagi 25sen sy xkesah..Alhamdulillah..1st prize camera polaroid instax mini bernilai 1001 darham..

15 comments:

*cik syu* said...

insyaallah kalo beserta dgn doa skali :) hahha .. kalo die bceh blog nie...

Budak Botak said...

cuba tweet dia, he3...

Entry terbaru -> Budak Botak Terpaksa Dedahkan RAHSIA Ni Kepada Cik Anon Semua... (",)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..good luck!!

Misz Ayu said...

klu heliza msuk t contestant len xde hrpan mng T_T tmbh2 shayer ni hah hahaha

Ashraf Jalil said...

cik syu: Aminn..hehe

Budak Botak: haha.. xnak la..segan..hueheh

nuyui: mekaseh!

Ashraf Jalil said...

Misz Ayu: xsemestinye anda dan megi..hehe

fiq. said...

pergh, agak2 nye kalao cik heliza maksukkan, konfem kasik dia menang, sebab sanggup nak jemput join..muehe

Ezzah samsudin said...

hahahaha... Kalau cik heliza masuk memang xda harapan laaa... Dengan wajah comel dia dan senyuman dia... Alahai....

waN Mohd Salim said...

salam .. ps datang follow sini .. btw nak join contest but x ade gambo senyum pulop .. huhuhu cemane tu

Ashraf Jalil said...

sonang jo tu.. gi depan cermin, senyum matahari sket pastu snap pic.. pehh..tu mmg vain abes tp konpem bole join contest

shigellazoster said...

haha kalau die masuk... cik senah nak tarik diri la.. kikiikikiki.... malu la kire contest ni da taraf retis lol.. muahhaah

Diedie Yana said...

alahh kalu heliza helmi masuk nak tarik diri ar hihihihi sure la dia menang dengan tahap kecomelan heliza 5 bintang tue hihihihi....

pe kata tweet dier tgk mana tahu dia notice contest nie hihihihi

Ashraf Jalil said...

Haha.. jarang twit2 ni.. Xpe2, sy xmengharap pon pasal entry kat atas ni..:P heheee

우미 칼솜 said...

InshaAllah, dimana ada kemahuan disitu ada JALAN.
Mesti boleh punya inshaAllah (:
Plus she's beautiful!
Suka tengok gaya Kak Heliza! >.<

Ashraf Jalil said...

=)

Please take your time for this =)