Followers

Tuesday, May 24, 2011

Cite 21 hb Mei.. Satu hari sebelum besday Yuyu Zulaikha dan contest start.




Apa yang terjadik pada hari tersebut sebenarnye dirancang untuk terjadik pada 22 Mei tapi disebabkan Asmidayu ade appoinment lain bersame lelaki mase depan beliau, aku dan Ax decide untuk sambut besday Yuyu laju-laju pada hari Sabtu 21 Mei.

Sebut pasal Yuyu, aku dah follow blog kupu-kupu kecik tu sejak tuan blog mempunyai bawah 400 rakan follower lagi. Time tu mmg aku tengah busy dan tak terpikiaq langsong nak aktif2 blog ni. Time ni jugak, aku tak nampak pon mahluk terbang bermuke Yuyu yang dok ikot arrow mouse aku sambil pegang chopstick.. Sampai skang aku masih tak tau keinginan mahluk tersebut dan ape yang bestnye melekat kat arrow tu.

Aku jumpe blog kupukupukecik tu pon sebab aku dah add Yuyu kat fb. Aku ingat lagi profile pic Yuyu time aku add die..Ianya adelah gambar Yuyu bertudung merah menyala. Sudahh awek mane la ni merah bebeno kaler tudung. Kalo berdiri terpacak kat tengah2 Jalan Tun Abdul Razak konpem jalan jam sebab kenderaan sume stop igtkan traffic light tukar kaler merah.

Ape yang kite tau pasal blog Yuyu ialah sudah tentu idea penulisannya yg uniquely bersifat exaggeration. Tipu le kalo bace tak tergelak or at least ter"eheh" sket. Dari memule follow sampai skang aku tgk Yuyu semakin ligat dgn blog. Pastu aku rase cambest lak bace entry2 blog tu.

Perjumpaan Yuyu, Ax dan aku sebenarnye adelah dengan niat nak sambut besday Yuyu..dan sebagai tande terima kasih daun keladi daun ketum sbb Yuyu byk ajar aku mcm2 utk blog ni, yg aku sendiri pun kadang2 xpaham dan banyak lupe sebab tak catat info2 tersebut time bebelan yuyu berkumandang.

Aku dengan Ax jumpe Yuyu kejap je hari tu. Lepak2 dari kol 10 pagi sampai 1 tgh hari. Tak banyak mende pon yg dienjoykan. Makan sizzling, Makan eskem, merayap, bergossip,..Lepas Yuyu beredar lompat2 kegembiraan, aku dan Ax berenang menuju ke Sunway Pyramid menghabiskan sisa2 hari dengan sesuatu yang bersifat "terfaktap".

P/s: Kepade yang berminat utk memenangi sebijik polaroid, dijemput utk join SUNSHINE SMILE CONTEST

9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

ape motif natang gambar dengan yuyu? adakah yuyu jelita umpama kelopak bunga tersebut. siyes rasa kembang hedong 16 cm per segi dah -..-'

y u y u Z u l a i k h a said...

ape motif natang gambar dengan yuyu? adakah yuyu jelita umpama kelopak bunga tersebut. siyes rasa kembang hedong 16 cm per segi dah -..-'

Ashraf Jalil said...

gambar tu untuk tontonan sume lapisan masyarakat je.. sile kempiskan hidung balik

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

kuang3... cik yuyu mmg dh comey...pakai la tudung merah menyala sampai boleh jd traffic light wane merah pon, tetap comey...

yui92 said...

blog yuyu besz...blog ni pun =p


followed 707th

Rtp Farra Arisha said...

great friendship u got. nice overall. :)

Cik Eka said...

hehehe..besnyaaa yuyu.....

SumBody Me.. said...

jenjalan sini :)

Ashraf Jalil said...

MEZA: kembang idong cik yuyu..heheh
yui: mekaseh!
RTP: thanks =)
Cik Eka: Yuyu kene puji kat komen atas mmg le die rse best~ :p haha
Sumbody: Jalan bebaik, jgn lupe makan tgh hari! haha

Please take your time for this =)