Followers

Friday, May 27, 2011

Komen sket pasal Maharaja Lawak minggu 9

Aku terkezutt sebab Sepah bole masuk bottom 3 walaupon persembahan aku rase lagi bagos dari Nabil (sorry peminat Nabil..hehe). Papepon, tu sume memang bergantung kat peminat2 yang mengundi dan semestinya bergantung kat astro gak untuk set perjalanan pertandingan Maharaja Lawak ni. Of course la astro ade kuasa untuk ubah jalan cerite untuk dapat untung yang lebih.

Balas aku rase tenggelam sebab Bell yg aku rase legend take over show. R2 ok2 je. Nabil kesian sebab aku rase Sharifah Shahira ade terlupe tuh tadi.. Sepah n Jozan terbaek! Jambu mmg lawak psycho..hahah!






*Nabil tiru Jim Carey sket persembahan tadi act

8 comments:

japilla said...

tapi maharaja lawak minggu ni mcm hambar je :)

Ashraf Jalil said...

emm..rse sebab peserta dah tggal sikit kot..heheh

Farah Fazen said...

aku pon terkezut td sepah bottom 3.. hua~ seb baek x t'out..huuhu

Misz Ayu said...

x tengok lg :/

Ashraf Jalil said...

Farah: mintak2 sepah masuk top 2..
Misz ayu: youtube dah kuar kan... =D

Sarah Khan said...

salam ;)

new blogger here.

yep,terbaik lah jambu this week even p'gunaan bahasa yg x pernah wujud. haha

http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

Anonymous said...

salam. btw,agk stuju gk sbb tkejut sepah ad kat bwh.tp bab balas tkuar mmg da agk2 trasa gk la aura..

Mrs. Farhan said...

Ahhhhh, x suka nabil.

Please take your time for this =)