Followers

Thursday, June 23, 2011

Where The Hell Is Matt?



Rase nak nangis tengok video ni. Sebenarnye Matt pernah buat video camni dulu tapi tak banyak tempat. Untuk video kat atas, aku dengar Matt telah mendapat sponsor untuk hasilkan video tu. Perghh..Kan best kalau aku jadik Matt. Sumpah cool!

P/s: mase aku kat canada kalau tgh stress, selalu joget macam Matt bersame-same dengan membe. Sekarang aku dah expert joget Matt. Nak buat video tutorial joget Matt tak? =P Gahahah!

11 comments:

iKhRam said...

siapa Matt??

niena shopping2u said...

hehehe.. teringin nk tgk tpi xleh, tgh duty :)

blackroses said...

erkkk..tengah imagine ashh joget2

blackroses said...

mula2 masa nengok dia sornag2 ingatkan superimpose..tapi bila nampak ramai..this is real

✖[Hanjiechan]✖ said...

this is cool!tp lg cool kalo Malaysia msk dlm list vid ni..haha..xD

Ashraf Jalil said...

ikhram: artis youtube..heheh

niena: =D best kalo dpt pergi ..

kak BR: hahah! ssh nak imagine sy joget :P sebenarnye vid ni banyak cut scene kat negara lain

Hanjie: malaysia ade..tapi die tak tunjuk dalam vid ni...scene kene cut =D

dhilla nazli said...

ala na tengok kt msia.. tpi dye menari sume sepattern je?? ahahah

miss inna said...

wat video smbil travel byk negara..bestnya weh! ^^

✖[Hanjiechan]✖ said...

owh..yeke..smpai hati dia cut..huhu

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Nur Intan Syafinaz said...

Jom wat kelas tarian Matt!!hahaha..byk tempat dia pergi..tp x nmpak plak Malaysia~~heee~~

Please take your time for this =)