Followers

Saturday, June 11, 2011

Segmen Memperkenalkan Diri | Ashraf Jalil


Segmen ini dibuat atas dasar nak berkenalan lebih rapat dengan kawan-kawan yang rajin baca entry kat blog ni. Insyaallah akan listkan semua blogger yang join segmen ni kat entry khas supaya korang dapat berkenalan each other pulak =D.

Cara-cara nak join senang sangat:

1. Buat satu entry pasal biodata diri anda bertajuk "Segmen Memperkenalkan Diri |Ashraf Jalil". (lagi banyak detail lagi bagus)

2. Post link entry tersebut kat comment box entry ni.

Tak payah susah-susah nak copy paste banner sebab tujuan segmen ni bukan untuk promote blog ni. Nak tukar tajuk tukar la tapi biarlah bersesuaian.
Tarikh tamat segmen tak Isnin 13 Jun, pukul 1 pagi.
Terima kasih kepada yang sudi perkenalkan diri. =)

P/s: Entry ni takkan di"ping" kat facebook. Haha. Tak kesah pon kalau tak ramai yang nak join. Untuk yang suke blog ni je.

18 comments:

i'm ezza haniza said...

nice segmen ashraf!

Ceria Gurlz said...

wah menarik nie..nk join la..hehe

NurulJannah Asila said...

ini saya punya :

http://www.jannahshandwritten.com/2010/09/kenapa-mesti-100.html

:)

Ashraf Jalil said...

hehe..jemput join..walaupon segmen tak best mane..

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

memperkenalkan diri kita ke?

Ashraf Jalil said...

Jannah: mekaseh ^^

Ida: Yup2 =)

Misz Ayu said...

nice!

Umedia Network said...

Best juga ni. :D
dan jangan lupa untuk komen and jenguk blog kami eh. :D

Ceria Gurlz said...

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/06/segmen-memperkenalkan-diri-ashraf-jalil.html

dah join ^_^

yad'z said...

bagus dia ni... ahahahaa

Kathy Tuah said...

masuk blog ni terus nampak segmen ni jadi saya menJOINkan diri ^^,

http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/06/segmen-memperkenalkan-diri-ashraf-jalil.html

luvlylya said...

nak join gak la...

Ashraf Jalil said...

marilah join rakan2.. :D

nurdy nerdy said...

http://missysassylaby-you.blogspot.com/2011/06/segmen-memperkenalkan-diri-ashraf-jalil.html

this is mine , thank you :)

Ashraf Jalil said...

mekaseh join ^^ isnin akan start post link korang ..hehe

Adah.Freak said...

SAYA TERLAMBAT TAK? hehee. nak join. nah link hehehe

http://letsgetcraziee.blogspot.com/2011/06/introducing-me-again.html

thank you :) peace

Milo Tabur said...

join suda ^__^

http://wawmpvlife.blogspot.com/2011/06/segmen-memperkenalkan-diri-ashraf-jalil.html

Muaz Faris said...

Dari melayan blogging mengurangkan pahala di bulan Ramadhan Mubarak ini, saya dengan rendah dirinya mengajak kalian semua untuk join [segmen] Blogger Semarakkan Ramadhan (BSR)

Please take your time for this =)