Followers

Thursday, June 23, 2011

Kongsi Trafik Dan Tukar Link



Segmen ni adalah anjuran dari Encik Hasrul Hassan. Click pada banner diatas untuk lihat cara-cara dan syarat-syarat untuk join. =D

Seperti biase, untuk memeriahkan lagi entry segmen, dengar le cite bosan ni:

"Petang tadi aku kene drive adik aku ke kedai untuk beli barang-barang makanan untuk bawak ke asrama. Lepas Maghrib, aku kene hantar die balik asrama. Sampai je depan gate, Encik Guard tak bagi masuk sebab time melawat da abes. Geram aku. kesian le adik aku kene jalan jauh gi surau. Barang-barang makanan tadi pon terpakse tinggalkan kat pondok guard sebab dorm dah dikunci.. Adik aku cakap nanti die ajak membe tolong angkat barang2 tu skali lepas Isyak.

Sebenarnye dah nak seminggu gak aku dapat pinjam kete mak.. Tapi aku taktau nak kuar gi mane. Nak masuk KL kang sesat lak. membe pon ramai yang dok JB, membe u pulak ramai tak balik sini lg. Ade sesape bosan? Jom lepak =P. hahah"

P/s: cite diatas takde kaitan ngan segmen..saje je letak.

3 comments:

[sutera kasih] said...

nice segmen...

Nur Intan Syafinaz said...

Jom lepak..da lama dok rumah ni rae mcm nak kuar jln2 plak..hahaha

hasrul hassan said...

TQ. Sudi join ... harap dapat manfaat bersama.

Please take your time for this =)