Followers

Friday, June 17, 2011

Datuk Siti Nurhaliza menyertai Askar Wataniah

Datuk Siti Nurhaliza dengan rasminya menyertai Rejimen Askar Wataniah semalam. Bukan beliau sorang je, tapi celeb lain termasuk Intan Ladyana, Mohd Noor Bon, Shaheizy Sam, Ana Rafali, Aizat Amdan dan penerbit popular, David Teo gak turut join. Mungkin David Teo berminat nak mendalami latihan asas ketenteraan untuk menerbit filem "Bukuit Kepuing" lepas ni.

Tapi papehal pon, approach yang digunakan agak menarik sebab celebs dapat bagi pengaruh besar kat fan diorang especially teenagers. So secara tak langsung dapat expose dan menarik minat ramai untuk join Askar Wataniah.



*kalau Intan Ladyana ade, ai pon nak join under platun yg same lahh..Ngeheheheh =P

5 comments:

meaw said...

shaheizy sam ada i pon nak join,bio sanggup minum air stokin :P

Ashraf Jalil said...

meaw: bahaye minum air stokin..bole kene kanser rambut..hahahah!

oh! my lady said...

david teo pun ade. mmg sah nk buat filem bukuit kepuing ni. hahaha!

.:AiN iKeUchi:. said...

kalo aaron aziz,remy ishak ker masuk askar wataniah..sanggup lah masuk..haha

Misz Ayu said...

cantik mak iti kitew

Please take your time for this =)