Followers

Monday, June 13, 2011

Ranking Ben Ashaari 187 ? Ala.. Ranking aku xde la jauh sangat ngan tu..


Kan aku dah cakap.. Xde la jauh sangat kannn?Dalam 4845 kerusi lagi
(jauh tahap gaban -_-") setaraf la aku ngan Bro Ben Ashaari..NGAHAHA WAARGHHHAHAKAHKAHKAH..Krohh..Krohh..krohh ZZZzzzzz...

Pastu tgk Alexa rank benashaari.com 50k jek... AKu SATU SETENGAH JUTA BEB!! Numerically lagi banyak tuu!! Pergghhh!! NGAHAHA WAARGHHHAHAKAHKAHKAH..Krohh..Krohh..krohh ZZZzzzzz... *sekali lagi..

P/s: aku masih mengkaji lagi tentang berape kurun mase diperlukan untuk naik top 200. Mungkin time tu umo aku dah 35 tahun. AKu kene start pegi gym hari2 le nak potong ranking benashaari.com . WAHAHAHAHA..

Mood: angan2 mat jenin jap
=P Entry sekadar gurauan je..heheh

21 comments:

Namee Roslan said...

hahahhahaha..ingat few numbers beza... ceh.

Ashraf Jalil said...

Namee: hahahaaha! mmg xlogik la kalo beza few numbers.. =P

bella lim said...

haha ini lah ye? okay. berlagak. haha. takdelah,.

zaeimah ismail said...

d mn ada kemahuan d ctu ada jalan...
relax lerr...kita sama2 blogger..=D

Ashraf Jalil said...

Bella: :P nape? xleh? wahahaah!!

Ashraf Jalil said...

zaeimah: btol btol =) hehe..

Mrs.Yie said...

huhu..ingatkan betul2..wekkk :P

Belog MTT said...

Suspen jer ingatkan beza beberapa nombor jer..hehe

cik Dil said...

ingtkan dh mmg dekat no td..hohoo..semangat baca td..krohhh..krohhh..smbg tdow..heheh

dill said...

kire okay la dari saye ni ha :)

dill.

blackroses said...

ash..kasilah lah link alexa tu

blackroses said...

aduss..lagi jauh beza...kita punya ranking ke 10ribu..wakakaka

Ashraf Jalil said...

Mrs Yie: Haha..xlogik kott..

MTT: Hahah.. awk sebagai apprentice Bro Ben takkan la awk rse ranking sy dekat ngan benashaari.com..HAHAHA . XLOGIK =P

CikDil: dekat tapi jauh.. wahaha!

dill: haha.. kite ni sume biase2 je..

akak BR: da dapat website tu? heheh..best gak tgk ranking blog sendiri time tgh2 bosan..haha

nairaariaa said...

ala,cikit je lagi tu..berusaha sekeras batu k...hee~

Ashraf Jalil said...

nak sekeras besi =D hehe

iffah imani said...

lerrr...

tomato said...

wahhh mmg sikit lg je tu -..-''

hehe

Pink Frogy said...

tak jauh sgt pun.. ko blog 1387009jam tanpa henti.. isyaallah bleh potong dia. hahaha

qaseh johanna said...

ape motip nk p gym tu..??hihi

Aida Azryn said...

LOL. haha. XD

Ashraf Jalil said...

ffah: =P

Tomato: perli nampak..wahaha

PF: insyaAllah ..pastu masuk hospital gile..hahah

Johanna: haha..Bro Ben kan suke g gym..:P

Azryn: XD

Please take your time for this =)