Followers

Saturday, June 18, 2011

BLOG WALKING BESAR-BESARAN !!! | Zippo



Kali ini kite terjah Segmen Blog Walking Besar-besaran oleh En. Zippo ..Yaa.. Bukan lighter ye, tapi blogger. Segmen ni mudah jek. Nak join bole click kat banner diatas.

Nak cite pasal blog yang lemah nih..
Ok le..Basically, kekuatan blog ni terletak dari segi variasi topik entry-entry yang dipost.
Nak pasal photography ade, tips kesihatan ade, psychology ade, personal life ade, tips cinta ade gak, video-video best ade, dan entry pasal tutorial pon ade.
Tips-tips tu sume pon bukan la men sebat je letak. Tapi ia telah dikaji terlebih dahulu menggunakan source yang reliable.Konsep yang digunekan untuk menarik para pembaca ialah konsep bagai menatang minyak yang penuh.
Walaupon saye pon taktau ape exactly kaitan peribahasa tu dengan pembaca, tapi saya anggap baca blog ni macam makan. Takkan kite nak makan nasik dengan kicap je hari-hari kan? Nak gak sesekali try kari ke, masak lemak ke, lobster panggang ke, takpon sup cencorot ala Santiago.

Rakan-rakan yang saye nak tag:

12 comments:

ZIPPO MILLER said...

tq sebb sudi join...tunggu update dari Zippo untuk pelancaran Bw besar2an ni ok? heheh

Ashraf Jalil said...

Woraittt! mekaseh anjur segmen =D

ZIPPO MILLER said...

zippo dah update List member2 baru join...jpm kite terjah diorg k :)

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/update-sagmen-blog-walking-besar.html

Siti Farah said...

salam kenal.. :)

Aina said...

Kak Aina datang dr blog zippo. Salam kenal. Selalu-selalulah datang rumah akak yer.

Zyash said...

Holla..dARi segmen BLOG WALKING BESAR-BESARAN ZIPPO..huhu, dah lame dah follow blog ne..

BeloG MTT said...

Naseb ada blog notification blog,boleh nampak di tag ni..HEHE Macehh Incik Mangkok ! ^^

Ashraf Jalil said...

MTT: kalo bgtau tak sweet ah..HAHAH! :P no biggie :D

linda a.k.a ibusumaiyah said...

first time datang sini..:)...saya jenjalan sambil cari ilmu yang boleh di tuntut...

singgah 'umah' zippo tadi...tuk cari laluan ker sini..;)

hasrul hassan said...

Salam singgah dari BK.

:) selamat berkenalan dalam dunia blog. Apprisiasi untuk Zippo - Special token: I Follow U.

Jemput ke blog saya untuk usyar apa yang mungkin anda suka.

Hanya ketuk dan beri salam:
BANGKU KOSONG

Terima kasih.

Ashraf Jalil said...

mekaseh kepada yang singgah :D singgah balik blog korang..

blackroses said...

datang sini..saya pun join juga ash






http://roziana81.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html

Please take your time for this =)