Followers

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG



Memandangkan syarat segmen ni adelah menyatakan blog kesukaan kite yang manekah menjadi pilihan kita untuk di hack. Jawapan untuk segmen ni ialah blog Pendekar Berkuda. Kenapa saya suke blog tu? Sebab banyak info yang menjadi interest saya terkandung dalam blog tu. Tu antara blog yang paling pantas update mende2 berkaitan ngan info2 baru atau mende lain yang berkaitan ngan entertainment. Dan sekarang saya tengah busy mentelaah info-info SEO kat blog tersebut. Hohoho. Pesanan yang saya nak tinggalkan kat blog tu ialah, "Tunjuk ajarku sifu." (bukan mentor tunjuk ajar nyanyi)

P/s: aku adalah seorang silent reader blog tersebut.

*ni hack main2 je..cm main pondok2...bukan btol2 tau =P

19 comments:

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

DaLiLa said...

http://nurdalila-abdullah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Nurul Amira said...

haa yeke ? nk usha gak la :P

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Mrs.Yie said...

ooo..ada hati nak hack blog pendekar berkuda ek..belum sempat adik nak hack blog dia,dia dah hack blog adik ni dulu..kahkahkah :) just kidding.....

Lulu Caldina said...

macam mana nak ajar kalau dah terang2 nak hack..ekeke

Ashraf Jalil said...

tanye le tuan segmen.. die tetapkan syarat suruh hack blog yg disukai..hahaha! saye hanye mengikut syarat. pastu ade note kat bawah tu ckp ni bukan hack utk merosakkan..

hack yg cm bagi gule2 hacks..heheheee :P

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

solomolo said...

nasib baik bukan blog solomolo...
hahaha...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini nak tahu blog sape yg nak dihack... heee ~

teringin nak hack blog

K O R I E said...

huhu. xsangka admin blog ni join BA segmen jugak~

Dah lma fllow ur blog sbenarnya..

Korie pun hack orang jugak!
Siapakah? meh terjah.

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Ashraf Jalil said...

solomolo: nak tukar la kalo camtu.. nak hack blog solomolo.. haha!

osHin said...

datang nak hack nih !!! hahaha

emeera asnary said...

pendekar berkuda ? mcm penoh dengo ajo, hehe, btw, jom hack secara berjemaah, hehe

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

[sutera kasih] said...

hehe teringin nk hack jgk ekk..

Please take your time for this =)