Followers

Sunday, June 26, 2011

LAWA TEMPLATE NIH


Hari ni aku dok busy usha template baru je.
Dalam banyak-banyak yang aku usha, salah satu template yang aku rase lawa ialah seperti dalam pic kat atas tu.
Yaaa...hahah.. Memang berbunge, tapi composition kaler superb.




Yang kat atas ni pon lawa gak!
Aku rase nak tukar template kepada yg ni..
rase cam tenang je bile masuk blog sendiri ngan template tuh..
Agak-agak ok tak?
Fikir-fikir..
Hrmmm..

22 comments:

najwaMazlan said...

macam makcik2. haha! okeh. kidding.
rasanya yang sekarang lagi superb kot. :)

Ashraf Jalil said...

macam makcik ek? nape cm makcik? hahaah..
oo..yg skg ni lg ok ke.. berat x nak loading?

i'm ezza haniza said...

bunga2 baru jambu,.hahahaha

Nabila Huda said...

cantik la jugak. tp yg skrg ni lg hensem.

Azmira Yusof said...

kenapa tak cari yng kacak sikit . mcm gegurl jeee :) kui2 ..

NynaMysarah said...

hikkhikk it's more cool yg bawah tuh :)

Ashraf Jalil said...

template yg lawa mempengaruhi psikology readers utk rajin masuk blog..heheh..

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

yang bawah tu cun !

Farahin Ahmad said...

cm girlish je~haha

cik siti said...

heyyy kau tak sesuai langsung dengan tempalete nih! aku sesuai lah.. hahaha..


nak buat tapi banyak kerja.. malas ahh...


jgn tuka. nnti aku igt org len, tetibe unfollow.. haha

SofieyAzwa said...

Lawa! Nampak tenang je.. Tapi maybe nampak girly. Still,the choice is yours

Ashraf Jalil said...

haha.. dulu 1st template hitam je sume.. tu mmg taste sebenar..tp wat orang tensen je masuk.. haha.. the point is, template yg lawa kadang bukan taste sendiri, tapi sbb nak bagi org rajin masuk..heheh

Siti: okey2..tak tukar..hahah.. ssh kalo tukar sbb widget ilang..

.:AiN iKeUchi:. said...

yang 2nd tu lawa..hehe..nampak tenang jer..kaler hijau....bunga2 dier pun x der la besar sngt cm yg 1st..sweet jer..haha

FizaFizz said...

hamboiii..kemain garden lagi..hehe
ok la nice but ada lg yg better kot...ce cari lagi..heee :)

Misz Ayu said...

xpayah tuka..

sumaiyah mokhtar said...

2nd lah, yg first nampak bunga terlalu sgt hehehe :)

SYAF said...

nak tukar templated baru ke ashraf....

FARAH IZWANI RAMLI said...

cantik.
barulah jambu. ahaha

keroro said...

wah cantik la templete tue...

aziza esa said...

yg 2nd lawa..meh la singgah+follow blog sy.. =)http://dizizzmalife.blogspot.com/

Ashraf Jalil said...

haha..xjadik tukar..

[sutera kasih] said...

yg 2nd tu rasanya sesuai..lawa..

Please take your time for this =)