Followers

Tuesday, June 7, 2011

Pagi-pagi lagi dah kene...

Bersiap-siap untuk berkahak untik diagnose Tibi..
Bersiap sedia untuk dicocok dengan jarum untuk sample darah..
Entry pagi ni memang cam hampeh sebab aku nak bagitau mende ni jek -_-

P/s: semalam aku mimpi dapat BE banyak gile.. Skali cek balik pagi tadi baru tau tu mimpi jek.. Cehh

14 comments:

Siti Suriani said...

diagnosis? mintak2 dijauhkan dri tB..

Anonymous said...

BE tu ape?

Ashraf Jalil said...

Siti: Aminn..

Anonymous: Buffer earning..heheh

Lizzie Yasmin said...

klu mimpi best salu tak jadi kenyataan.. Cuba ko mmpi BE hilang.. hahaha... esk dan dan hado...

Aida Azryn said...

haha.. mimpi mainan tidor.XD

Umedia Network said...

huhu...like this entry...;)

Mrs.Yie said...

tb?lain kali makan banyak sikit kasi gemuk..biasanya orang gemuk susah nak dapat tibi..tah betul ke tidak..satu andaian tahap seratos je ni..

Fyqa said...

tkot tol tgk jarum.
"(-_-)

cHemPakA daNiSh said...

mantoux test dah buat???

Ashraf Jalil said...

LY: fuhh..nightmare..hahah

Aida: tu la..seronok semacam je dlm mimpi tuh..hahah


UN: =D mekaseh..

Mrs Yie: ooo..yeke?.. haha..siyes baru tau

Fyqa: tu baru jarum..blom tiang besi lagi..hahaha

CD: wohoo..ape tu..adekah sejenis test yang memerlukan iq yg tggi?

puanbee said...

mrs yie tu tahap seratos aje.. tk de petua untuk penyakit tb tapi tb tu batuk kering kan ..aha apa lah PB ni...

Saya selalu mimpi dapat sponsor post ...huhu

Ashraf Jalil said...

PuanB: a ah..sayebatuk xbeberape nak kering sgt..suam2 je.. kalo dapat advertorial tu kire mmg hebatt gile la.. hehe

cHemPakA daNiSh said...

mantoux test adlh test utk check TB lar,nnti kta kne inject dan readingnya sama ada postve or ngtve akn dbce oleh doc yg brtauliah slps 72 hours~~ ader jgk yg kne wat chest xray~

Ashraf Jalil said...

xray dah buat.. n tuberculine test pon dah

Please take your time for this =)