Followers

Sunday, June 5, 2011

Memerlukan pendapat mereka yang expert...

Memandangkan diri ini baru pindah area Selangor, jadi tak beberape expert pasal tempat-tempat menarik kat kawasan ni lagi.. Dan juga memandangkan petang ni, mak ajak pergi memane waterfall yang best, aku telah ke satu website yang mempunyai list kawasan air terjun yang best-best dekat Selangor..

http://lusuh.multiply.com/journal/item/3

Tak tau jalan untuk ke destinasi ialah satu prob.. Prob yang utama sekarang ialah tak tau air terjun mane yang best. Kang tersesat sampai air terjun amazon kang susah lak nak bergelut ngan anaconda.

P/s: memerlukan GPS...

3 comments:

i'm ezza haniza said...

hahaha..g mandi kat kolam klcc je.:P

puanbee said...

kita duk 9 tahun di selangor pun tk tahu jalan ... nk GPS juge kot haa

Ashraf Jalil said...

Ezza: pastu masuk lokap jap..haha

PuanB: haha.. tula..rase mmg kene gune GPS sebab lokasi air terjun banyak kat hulu selangor.. bole sesat jadiknye..

Please take your time for this =)