Followers

Tuesday, June 14, 2011

AKu Taknak Kacau Shaheizy Sam


Time tengah nak turun dari escalator kat depan pintu masuk Suria KLCC, aku tengok ade 3-4 orang perempuan nak bergambar ngan beliau. Beliau lak xkesah layan peminat sambil senyum. Aku saje tunggu supaya dapat turun skali escalator. Bile dah ade kat seblah time turun escalator, aku nampak beliau pakai spek hitam besar seperti xnak ade orang perasan sambil tgh usha henpon. So aku batalkan niat aku untuk suruh membe amekkan gambar aku ngan Shaheizy. Sebab aku fikir, kalau setiap saat ada orang nak tahan die sebab nak amek gamba, kan rimas.. Sebagai artis, diorang kene jaga nama baik dan cube yang terbaik layan peminat. Tapi sebagai peminat, kite patot faham gak privacy mereka. Kat public, maybe diorang nak jadi orang biase macam kite yang inginkan kebebasan bershopping dengan selesa.

P/s: Kalau aku dapat bergambar ngan die tadi, aku dah masukkan dah pic tu dalam blog ni skg.

19 comments:

AL AZRUL said...

haha... stylo arr ko, jga privacy org lain... salute arr...

FaiZaH Fyn said...

tau xpe..kesian kat diorang..pegi mana2 ade je nk bergambar..

miss inna said...

tu la susah bila jd famous nie, ke sana ke mari org dok sibuk nak follow...^^

The Towel Ninja said...

hahaha.memang kat TGV KLCC selalu ramai RETIS doe.aku pernah jumpa Diana Danielle ,Norish Karman ,Faizal Tahir ,Anuar Zain .. hehe. tapi tade la aku nk ambik gambar sbb tade org pon buat cenggitu =_=".
lgpon retis malaysia ni,sentuh2 bahu je bila jumpa luar.bila dalam event baru konon TUNJUK MINAT or TERUJA jumpa.lol

Ashraf Jalil said...

Azrul: haha.. malas nak kaco org..

Faizah: tau xpe..mesti rimas.

Miss Inna: hehe..tu le kalo jadik artis.

Ninja: Thats the price they have to pay. Popularity exchange ngan privacy. kene jage sensitivity, hati org etc. Well.. tu le..teruja itu adelah normal bagi peminat. Tapi keterujaan sebab apekah itu cm berbeza. Cth aku teruje ngan diana danielle sbb die lawa! aku tak follow pon kisah hidup die..keh2.. aku teruje ngan shaheizy sam tu sbb die terrer blakon.. n aku teruje ngan Tun Mahathir sbb die adelah antara manusia genius yg aku pernah tau.. hahahah. Kadang2 keterujaan tu bole jadik inspiration kalo kene tempat. mcm aku dapat inspiration utk wat entry nih..wahahah!

Cik Eka said...

bagus..hehehe..
eka pernah jugak jumpa retis,tapi bila tempat2 cmtu org mana heran sgt,lagipun dorang pakai spek mata itamlah,bila dia perasan ramai perasan,makan pun tak habes terus blah...

Una said...

haritu saya jumpa dia dekat Giant Taman Permata..hehe..tapi tak amek gambar jugak..segan~ HAHA

AL AZRUL said...

ashraf jalil pon artis jgk, blogger femes...haha...
klu jmpa bleh la snap gmbr skali....haha

czueka zulaikha said...

wahh :) so understanding..

Mejuez said...

ahhahaa ko colek dia satu hari buat hadam n kadam n katam .. :D

The Towel Ninja said...

Lady Gaga inspired me a lot !haha

Ashraf Jalil said...

Eka: haha..kesian.. padahal lapaq lg.

Una: elele..nk segan pulak..:P

Azrul: haha..tu jauh sekali..

zulaikha: =P

Mejuez: pastu team SWAT datang depan umah aku..hahah

Ninja: aku tgk Ellen show, die seorang yg kuat bekerja woo.. haha

Lizzie Yasmin said...

Aku tak suka nak amik pic dgn retis, sebab takut depa tak selesa,yes depa pun orang biasa jugak.. nk ada space sendiri..

Ashraf Jalil said...

Yasmin: btol2..heheh

Aunty P :) said...

artis !
buang dang je,
ala dea orang biasa jugak, need some time for their own

nur hidayah said...

SAME AR..dye salu tgk wyg kat klcc..hee...n sy kcu dye!.lamik pic!

The Towel Ninja said...

yup.and Lady Gaga is a queen of self respect !

blackroses said...

suka dengan shaheizy ;lepas dia berlakon adnan sempit..terkesima ke jumpa dia smapai tak terambil gambar

Ashraf Jalil said...

kak BR: adnat sempit the series tak tgk lagi..ayah ckp lawak gile..hahah.. nak kene layan nih.. time tu saje malas nak kaco die..hehehe

Please take your time for this =)