Followers

Saturday, June 18, 2011

Segmen Mencari 50 Blogger Hensem Untuk Bloglist



Anjuran En. Syaf.
Bole click kat banner diatas.

Segmen ni untuk lelaki jek..
Yang bukan lelaki boleh join kat SINI.

Komen utk blog Syaf:
Nice one bro. Keep it simple n sempoi (simple n sempoi same makne ke?)

Pasal Blog aku:
Biar la aku tak hensem, yang penting blog aku sentiasa hensem
dengan entry2 pelbagai perise.
Nak cite ape pasal blog ni pon aku taktau nak cite camne.
Basically , blog ini adalah blog yang mempunyai entry.
Hebat tak description blog aku? hueheh.

P/s: Sila ke ashrafjalil.com . Baru gune domain baru =D

8 comments:

SYAF said...

thank join.....:)
Nice Blog... nak gi klik2 jap

AL AZRUL said...

ssah mcm ni...blogger tk hndsome tk dpt la nk join...haha...

Ashraf Jalil said...

Azrul: aku da tanye penganjur segmen soalan yg sejibik ngan statement tu.haha.

The Towel Ninja said...

http://sang-pemimpi-tegar.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html
ko ditag dalam entri tersebut :)

dill said...

kamu semua handsome. dont worry :)

dill.

niena shopping2u said...

EHEM.. i lelaki tawww

bella lim said...

ceyceyy blogger handsome. auwwww!

Ashraf Jalil said...

amendenye bella oii..:P

Please take your time for this =)