Followers

Wednesday, June 8, 2011

Segmen Fahmi: SAYA SAYANG AWAK

Click SINI dulu.

Doktor Cinta dan Doktor Bahasa


Blogger Paling Rajin dan Berdedikasi



Aku suke Invasion Plan yang pelbagai dari Ninja. Jom invade dunia blog sesame. Wuahaha
Thoughts yang solid dan tegas.

18 comments:

FAHMI said...

Thx bro sudi join.=) support sume blogger...

The Towel Ninja said...

wehoooooooooo!!! what a coincidence.
aku pun terpikir nak review blog kau malam ni !!!
go to my new post
http://sang-pemimpi-tegar.blogspot.com/2011/06/i-love-this-blogadakah-anda-yang.html

The Towel Ninja said...

btw,haha.apa yg buatkan kau ckp ak mcm invader?keh keh .soklan cepuk emas.

Ashraf Jalil said...

Ninja: ko kan banyak strategi dan plan terancang. boleh digunekan utk invade woo..hahah. Papepon memang kene byk men psikologi r nak tarik readers.

btw, mekaseyy

The Towel Ninja said...

hehe.aku hanya cuba menjadi aku .
alhamdulillah kalau orang boleh terima .
i want to be SOMEONE dalam dunia blogging ni.
but actually ,im kinda satisfied dah with what i have now .
nice peeps like u,loyal readers,hundreds of followers ,supporters ,and my Towel Ninja style being a branding ,awesome traffic . i never thought i would go this far ..

Ashraf Jalil said...

all da best dude..
aku baru start aktif bulan lepas. follower dr 30 ke sekarang ni in 1 month. To be honest u cant mess up with the universe .. it takes years to brand urself. Sebab aku xramai loyal reader sangat pon. bukan dengan contest tu.. Still tgh carik identiti. Aku siyes banyak gile wat research kat blog2 otai for what does it take to be recognized. I had one hell of a time for tat

Pendamba Mawar said...

aku terpikir knapa lah header aku di situ..baru pham.haha..mekasih2

Ashraf Jalil said...

Pendamba: haha.. tarahal tarahal..

The Towel Ninja said...

yang aku selalu buat ,being nice for those who being nice to you .
insyaAllah.more kindness to come. and be honest in writing.love what you write first ,then baru post.pernah aku buat post ,and bila aku baca ,aku sendiri cam tak suka .so ,walaupun aku boleh post saje,but aku tak post benda tu .
aku takut people will be bored as i did when i read that post .
kalau kita pon tak berapa nak berminat,camne kita nak suruh org baca kan?hehe.hpw could we convince people to read kan..hehe

tapi yg paling penting , DONT EVER EXPECT SEMUA ORANG AKAN SUKA KITA AND JANGAN SENANG BERUBAH PENDIRIAN.

aku rasa cam tak layak je tulis semua tu,tp takpe la kan.hehe.just nk sharing2 je la bagaimana diri AKU ni.hehe

Ashraf Jalil said...

Aku ade 3 entry kat draft sebab aku rase xbest n taknak post. pade aku la, nak blogging mmg kene devide time half-half untuk blog kite n blog orang lain. long term, We re screwed kalo sebok ngan blog sendiri jek..big time..

Papepon aku tak nak rush sgt sampai entri jadik bosan

Belog MTT said...

Sokay..Terima kasih Incik Mangkuk ! :)

Zawifatul Aziah said...

suke terjah bloh MTT sbb template dia sgt kiut mcm orang nye..
n to Ninja, tiap ari i baca ur blog.entry best2.

Anyway ashraf, i follow ur blog too sbb enjoy baca evry entry u posted.nice blog :)

Ashraf Jalil said...

MTT: mekaseyy! :D

Zawifatul: mekasehh =)

The Towel Ninja said...

zawifatul :really ??awww.terharu sy dgr :) such a sweet person u r.

Belog MTT said...

Sayang blog ni juga.. :")

Belog MTT said...

Lalu di tepek di blogger boy list.. :)

Ashraf Jalil said...

Thanks miss toink2 :D Terharu gak.. tapi xmacho kalo lelaki nanges cmni---> :") ..heheh :P

Muaz Faris said...

ni kawan baik saya punye blog..wah segmen dia pun bagus.waktu ni 30 orang je follower.camne boleh 1000++dah sekarang?

Please take your time for this =)