Followers

Thursday, June 30, 2011

Diary Hari Ini

Nyampah gak tengok title entry ni. Diary tu~~ Sejak bile aku simpan diary?

Hari ni merupakan hari bersejarah sebab rambut aku dah officially bertukar kepada fohawk buat pertama kali dalam hidup. Niat dihati asalnye just nak spiky biase..Hamek ko sekali apek saloon tu bagi fohawk. Skang aku dah gengster *sangat, so bole apply berlakon untuk cite KL Gangster 2..Sapa langsi2 sama lu orang, kasi repot ja sama wa, biar wa kasi pecah itu orang punya pasu bunga depan rumah.

Hari Jumaat malam aku terpakse tido awal sebab Sabtu pagi nak drive gi JB.. Sensorang lak tuh.. Kang tetido dalam kete naya jek. Dah la kete takde built-in auto pilot cm kapal terbang.

Nak diumumkan gak kat sini yang SUNSHINE SMILE CONTEST punye tarikh tutup adalah 1 July. Marilah sertai sebelum terlambat..

7 comments:

The Towel Ninja said...

perghhh~ untung la leh spike.

Ashraf Jalil said...

haha.. fohawk da melampau beb..

syafiqakarim said...

nak ikut p JB bleh dak?
haha oh,goodluck eh untuk
contest.lala

.:AiN iKeUchi:. said...

x nak post ker pic dengan rmbut bru tu..huhuhu

Ashraf Jalil said...

syafiq: haha.. ikot le.. Mekasehh!

Ain: ngehehe.. tggu sampai time

Misz Ayu said...

nak ikoooottttt..

Ashraf Jalil said...

ikottt laaa :P

Please take your time for this =)