Followers

Wednesday, June 22, 2011

SEGMEN: AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU



Entry dikala kering idea = join segmen. Click banner diatas untuk join. Mari Join! yeahhh!!!

"Aku ade sorang membe ni. Die keje kat sebuah hotel. baru-baru ni die nak kene panggil ngan general manager sebab hantar report lambat. Sepatutnye hantar hari Isnin, tapi die hantar hari Rabu. Bukan salah die, tapi salah bos die.. Sebab bos die yang suruh hantar hari Rabu. memang agak kedurjanaan disitu..

Lagi satu fakta, tempat keje membe aku ni dipenuhi dengan pondan dan gay. membe aku ni selalu menasihati mereka supaya tak terjebak ngan akitiviti yang membawa kepada penyebaran HIV.

Die pernah cakap direct kat sorang co-worker gay ni:

"Weh, ko kan cam gay gay kann? Aku nak nasihatkan ko jangan men b*nt*t tau. nanti kene HIV"

lalu mamat tadi membalas:

"Otak kau! Aku walaupon macam ni, aku ada pendirian tau! Aku tak join diorang2 yang lain tu tau!"

Bos membe aku ni merupakan seorang janda anak dua. Pernah sekali membe kepada kawan aku ni masuk bilik bos time bos takde. Pastu on printer. Tetibe secara automatik , kuar gambar lelaki punye *tuttt dari printer tu. Sape yang print tuh? HAHAHA! Dan sume pekerja cakap bos tu ade skandal ngan chef. Membe aku pernah nampak chef tu masuk bilik bos. Bile jengah tingkap, tengok diorg dah xde. Membe aku ckp diorg kat bawah meje. Bile membe aku ketok pintu, bos kuar sambil lap mulut! GAHAHAH!

Cite diatas diceritekan kepada aku time membe aku ni xde keje, gune phone opis kol aku.. Sape membe aku tu? haa..mamat NIH."

P/s: entri xde kaitan ngan segmen ye. WAHAHA!

39 comments:

'mitchie' yusoff said...

http://rahimyusoff.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hye nice blog...

Munna said...

dah join juga....masa utk jalan2 kumpul blog utk dipromote..huhu

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

dah follow blog ni juga..^^

NURUL AINI NORAZMAN said...

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

isyam mirah said...

miraH dtg dr blog abg ben

http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
sambil tunggu waktu solat asar~

=)

eh?ni ashraff yang baru2 ni komen kat blog enche ben?

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ady said...

hai..join jugak
http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hajar said...

salam... singgah kat sini jap... :)

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

[fArAh aLiAs] said...

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

jum promote-mempromote!!!

eddie yustin said...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

Nadzirah K. said...

woot2..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadya O'Conner said...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadzirah K. said...

woot2..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

アヌム ちゃん said...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farahin nasir said...

No 139 datang melapor dirik!

datang n tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
BOLEY CLICK SINI JER.. :)!!

saiazuan said...

terjah sini n promote :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik pulau said...

menjalankan misi...menerjah rakan segmen...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

amiena said...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Hamba Ilahi said...

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SheyPull said...

gambo header dah mcm abg BEN la...:P


JOM singgah blog saya nak...wordless-wednesday #3 la pulak..hehe.comel...seruis

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BeloG MTT said...

Ni kira sambil menyelam minum air ke hape ni? HEHE ^^

KuNanGKuNanG said...

singgah sini..

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ashraf Jalil said...

Terkezut tgk.. balik2 je dr bank ngan post office, apehal la tetibe komen berlambak.. Hahah..tgk2 source dr list blog MTT.

Mekaseh sume!

to MTT: ni sambil menyelam makan nasik.. hueheh

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,
ingin blog anda dipromosi...:)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SiBudakKurus said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nabila Huda said...

wahhhh!!!!!! dah lewat. sempat ag tak??

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bersama kak Es said...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik Ida said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :)

meet new friends :)"

Inspire of life

pRiNCe said...

"datang dari segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

not irene said...

jemputlah singgah blog saya
memyselfandnotirene

Please take your time for this =)