Followers

Monday, June 20, 2011

Pakej Percutian Murah Ke Eropah | Kelana Convoy

Pakej percutian murah ke Eropah ini ditawarkan oleh Kelana Convoy. Harga memang sangat berpatutan. Jadi kepada yang nak melancong ke Eropah, jangal lepaskan peluang!! Lagi satu fakta menarik ialah, organisers trip ini adalah Malaysians yang menetap di UK. Jadi, trip ini sangat sesuai untuk orang Muslim dimana makanan halal disediakan dan kemudahan untuk menunaikan solat ditanggung beres..

Ada banyak jenis trip yang kelana Convoy offer tapi salah satu yang paling best ialah :


15 Hari Tour Di 8 Buah Negara Sekitar Eropah !!!

599 Euros = RM 2591.00



Hari 1: London To Asterdam
Hari 2: Amsterdam To Volendam
Hari 3: Frankfurt
Hari 4: Fussen
Hari 5: Innsbruck to Venice
Hari 6: Venice
Hari 7: Florence To Rome
Hari 8: Rome
Hari 9: Rome To Pisa
Hari 10: Swiss Alps
Hari 11: Lauterbrunnen dan Swiss Alps
Hari 12: Paris
Hari 13: Disneyland Paris
Hari 14: Paris
Hari 15: Paris To London
















click SINI untuk detail

P/s: saya bukan staff kelana konvoy, apa-apa soalan boleh tanya diorang.

34 comments:

sarah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Umedia Network said...

Murah je. Boleh pakat ni pergi sini. Best pun best tmpatnya. huhu. :D

Ashraf Jalil said...

Sarah: xde duit =P

UN: Mari melancong!

sumaiyah mokhtar said...

bestnye kalau dapat melancong :)

Ashraf Jalil said...

sumaiyah: :D best best!

SyahmiFikri said...

adoi! murah giler beb! kena join.. haishh =)

g asian pon lebih mahal!

Ashraf Jalil said...

Syahmi: tu le..ni utk pakej pickpoint dr uk. kalo nak shopping kene bawak lbeh2 sket. yg mahal flight ticket je..kalo ade dlm 8-9 k da lbeh dr cukup rasenye

Sir Nash said...

Wah! Seronok! Kalau la ade banyak tu duit free. Hehe.

Terbaru: Cooler laptop boleh merosakkan laptop anda? Clik sebelum terlambat!
http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/06/cooler-pad-do-we-really-need-it.html

Misz Ayu said...

tipu la murah gniiiiii.. g langkawi pn bwk 2k pon xckuppp

naqiah said...

besnye.... ari 2 dengar2 6k full page termasuk flight dr malaysia smua.. huhuhu

edy said...

sound nice..tapi berapa sebenarnya budjet pergi balik includes all.. agak2 la.. nak kumpul duit la.. hee..

Anonymous said...

salam...ada lagi ke pakej ni? pakej include apa yer?tq

Zanariah Ahamad said...

Assalamualaikum..... masih buta trip ke eropah lagi ke?

Zanariah Ahamad said...

assalamualaikum..... masih ada lg ke trip ke ini.... full pakej dr malaysia...

Anonymous said...

Aslmkm.. Maaf menganggu.. Saya bermint nk amik pakej pelancongan yg ditawarkn.. Bagaimn cr nya u s apply.. S akn tggu jwpn drpd en ashraf.. Tanks

Ashraf Jalil said...

http://www.kelanaconvoy.co.uk/

kat website tu ada contact information kelana convoy. harap membantu :)

Anonymous said...

salam...bagaimana nak hubungi tuan punya blog ni. saya berminat dengan pakej yang ditawarkan...

tggalkan no contct tuan di email saya asyikinnoor@yahoo.com

Kak Lina said...

Salam Ashraf...menarik nampaknye offer ni...masih ada pakej untuk November 2012 tak?

Anonymous said...

salam...nak minta nasihat utk buat lawatan ke swiss dari meinhamm germany. jangkaan 3 4 hari tour dari 1 dec to 4 dec. boleh buatkan custom package x?

Anonymous said...

assalamualaikum...just nk tnye trip ni start dr uk or malaysia? n bila tarikhnya?

Anonymous said...

Klu pergi berdua ja brpa Rm Skli flight + Stay kat sana ?

Anonymous said...

Sy nk melancong sorang2.. Xde kwn nk ikut.

Anonymous said...

Camner nk ikut pakej ni

Anonymous said...

ni termasuk tmpt tnggl ke?

danial zainal said...

salam .. saya berminat pakej ini . saya student lagi . mcm mana saya nk ikut pakej ni .. saya mmg xfasih inggeris . tapi tringin sgt nk melancong .

danial zainal said...

salam .. mcm mana sy nk ikut pakej ni? ..saya seorang shj .

GuruSarawak said...

Hi, saya sangat berminat dgn pakej ni. Can u email me the details.....bercadang nak pergi masa winter. Email me at rani772002@yahoo.com.sg

Anonymous said...

Salam. Saya rasa nak join trip ni somewhere in May 13. 9days trip. Jumpa disana insya Allah.

Ahmad Izwan Abdul Lahtif said...

salam ashraf....kalau nak ke sana penginapan nya di mana....

di hotel ke atau dalam coach ??

tiket flight excluded kan?

Persatuan Belia Inspirasi Kinabalu said...

assalamualaikum , sy berminat dengan pakej dalam Blog ni...boleh bg email?

Anonymous said...

Ni utk ape ek? Mksudnye tket flight beli sndiri gitu?

mr.ejad said...

Tergesa gesa ni... X syok..

mr.ejad said...

Tergesa gesa...tak syok

mr.ejad said...

Tergesa gesa ni... X syok..

Please take your time for this =)