Followers

Friday, July 29, 2011

Terima kasih MARA sebab bagi 4k !! (Entry batak sepam)


Setelah 7 hari menunggu menongkat dagu sambil terkebil-kebil keluar jendela, akhirnya masuk gak elaun bulan August ni.. Alhamdulillah.. Duit ni la yang akan digunakan kat alam imaginasi aku untuk beli susu/pampers anak, bagi nafkah kat bini, beli Friskies untuk Doraemon dan juga bayar bil astro..

Dalam dunia realiti pulak, elaun tersebut sudah tentunya akan digunakan untuk bayaq sewa umah kat Canada, dan beli buku teks next sem.. Sebenarnya, duit tu adalah duit tax yang korang @ parents korang bayar jugak.. Selagi kontrak tgh berjalan, aku akan cuba sedaya upaya untuk memegang amanah tersebut. Begitu juga korang.. Marilah sesama study/keje bersungguh-sungguh untuk memajukan negara !! Patriotik tak aku ?

Tapi sebelum aku akhiri entry ni, aku nak mintak maaf kepada semua tax payers sebab aku dah tergune 65cad korang untuk beli tiket ke concert Avril Lavigne kat Ottawa, October nanti. Huhuhuk..Hihihik
Maap!! Maap!!



korang nak dengar lagu yg mind f#*k tak? tgk vid kat atas.. Berdarah telinga aku dgr..Adik aku kene sekeh ngan mak aku sebab masukkan lagu tu dalam handphone die n bukak lagu tu dalam kete. 27 juta views beb.

22 comments:

Cik Eka said...

wahh kayo pakcik ashrap haaaa

Cik Eka said...

wahh kayo pakcik ashrap haaaa

Ashraf Jalil said...

takdonye nok.. kojap jo tu abes..hahah

piko said...

adeh.. piko kena tunggu 1 aryblan baru masuk.. dah tecekik dah nie..-.-

TeAqArH said...

kene berkongsi..baru duit tu boleh beranak pinak

Ashraf Jalil said...

piko: sabor2..skett je lg..heheh

Ashraf Jalil said...

Teaqah: dah kongsi dah wat beli hadiah contest..heheh

W a n a Eiskay said...

Fuyoo ;)

FaiZaH Fyn said...

tetiba nampak hensem pulak tuan blog ni haha..belanja mekdi!

Ashraf Jalil said...

Wana: aiyoo..

Faizah: harini mekdi tutup.. ngahahah!

B E L L A said...

huhu, untung lah org tu....:)

Ashraf Jalil said...

Bella: takdenye punn adui..

Nur Intan Syafinaz said...

lagu ni macam pernah dengar tapi tak igt kat mne..best2..hehehe

Ashraf Jalil said...

Intan: psycho lagu tu..hahaha!

Wanie Asri said...

wuhuuu,,,nk semangkuk sup!!!hahaha

Ashraf Jalil said...

Wanie: sy bg sebaldi sup ! heheh

Misz Ayu said...

sengalllll

Nur Intan Syafinaz said...

Apa yang phsyco nye?hee:p

Ashraf Jalil said...

Ayu: ape yg sengall..hahah

Intan: creepy kott

dilly-dally said...

belanje kaklong cepat.....(suara seram ala2 the grudge)

Ashraf Jalil said...

suare tercekik the grudge*

✖[Hanjiechan]✖ said...

err..best la plak vid 2 bile dgr lama2..hahahaha..cant stop dgr kat youtube dari td..(bdk yg senang tertarik ngn kucen mmng cmni)

Please take your time for this =)