Followers

Friday, July 22, 2011

Segmen Reka Segmen | Ashraf Jalil


Kadang-kadang pening gak kepala nak memikirkan segmen apa yang menarik untuk direka. Apa kata kita sama-sama memikirkan segmen apa yang best untuk semua orang join? Segmen kali ini mungkin akan dapat membantu mem"promote" blog masing-masing secara berkesan. Macam mana? Jom terjah syarat2..

SYARAT-SYARAT JOIN:

1. Letak header ashraf jalil kat atas ni berserta link "ashrafjalil.com" dibawahnya.

2. Buat satu entry bertajuk "Segmen Reka Segmen | Ashraf Jalil"

3. Korang rekalah apa-apa segmen mengikut kreativiti masing-masing kemudian postkan link entry segmen tersebut kat comment box entry ni :


Tiada tarikh tamat. Segmen-segmen yang best akan dipromote dan di"repost" kat entry khas. Dan saya akan join segmen korang tu..hehe.. Nama pereka segmen juga akan ditag dan disenaraikan sekali =)

P/s: Letak la header korang sekali. Bila saya join satu-satu segmen yang dah disertakan, secara automatik segmen tu korang punye.. So , saya akan letak header korang sebagai header utama. Menguntungkan semua pihak bukan? =D

11 comments:

cahaya inspirasi said...

idea yang bernas..ok..nak g jauh2..nak g cari idea..thanks yer;)

SyaZa SyaFeeQaH said...

macam menarik je.
banyak betul idea abang ashraf ni. bagus2. ;)

Ashraf Jalil said...

mari le ajak kawan2 join =D

Misz Ayu said...

pikir jap

Ashraf Jalil said...

pikiaq2..heheh

cahaya inspirasi said...

http://cahayainspirasigomi-nam.blogspot.com/2011/07/segmen-reka-segmen-ashraf-jalil.html

yunZ said...

segmen cari jodoh la der..bukan ko CEO ke..lalalalal

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-reka-segmen-ashraf-jalil.html


nih rekaan yang spontan..hahhaah

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

The Official Of Hanafi Mohamed said...

segmen blaja edit blog....

Ashraf Jalil said...

Hanafi: bole je nak wat.. bagos utk tutorial tuh..

Please take your time for this =)