Followers

Thursday, July 28, 2011

Dimana Hadiah SUNSHINE SMILE CONTEST ?

Woot !! woot !! Hadiah masih berada dalam tangan saya. Insyaallah akan dipos laju ke rumah Cik Nabila sebelum habis minggu pertama August.

Nak post minggu ni agak susah sebab hari-hari ade je aktiviti kat luar. Nak kate aku wakil rakyat, tak jugak.. Apatah lagi wakil Pertubuhan Bangsa-bangsa bersatu..Tapi apa-apa pun, aku akan cuba usahakan untuk pos hadiah secepat mungkin. Kalau boleh, bile Cik Nabila balik rumah cuti semester nanti, beliau boleh tros lompat2 kijang kegembiraan nampak hadiah berbalut sampai ke rumah..

P/s: Orang ramai berpusu-pusu nak tengok Malaysia VS Singapore malam ni, aku kene gi tengok wayang cite Captain America. Memang salah timing tol la kakak aku beli tiket wayang.. Asyik miss bola jek.. Papehal pon, GUDLUCK HARIMAU MALAYA !! Kasi gigit sikit kepala "Singa" yang "pura2" tersebut !!!

15 comments:

cik ateen said...

wah! jelesnya..pasni dslr pulak! hehe..
tahniah kepada yang menang
:)

Ashraf Jalil said...

haha..tak mampu sy nak beli..

dilly-dally said...

woi...bersyukur la kita dpt tgk wayang..asyik full je panggong 2-3 minggu ni...!!

okay cepat carikkan kaklong boipren so that aku x kaco ko lagi!! :-P

nabila azmi said...

hehe..tahniah nabila...eh..saye ke??hehe..

bukanla..ayoyo...jelesnyeee..hehe..

tahniah nabila=)=)..*name same pun jadila..hihihi=p

Ieka Luvika said...

huwaaaaaaaaaa..... >,<"

ape pun, tahniah cik pemenang :)

::Miss Hearty:: said...

wahhh..bestnyer pemenang tersebut :)

Tyratyra said...

Eeee syoknyeee. :)

TeAqArH said...

pergh..jelesnyeee...xpe2.takde rezeki..
tahniah kat cik pemenang yer..^_6

Cik Eka said...

awak..jeles..hehehehe.......

tahniah yer..

B E L L A said...

hihi.. seronok nye...:D
nnt sy melompat2 cam katak ye, sbb happy sgt!!!huhuhu..
apa2 pon tq ye ASHRAF JALIL :))

Ashraf Jalil said...

kaklong: gi agensi cari jodoh..

cahaya inspirasi said...

wawawa..best nyer hadiah...tahniah nabila...

lavenderlover said...

wow!bestnyer adiah tu..enjoy la yer nabila..hehe

Ashraf Jalil said...

Nabila: tahniah nabila! hahah

Ieka: hohoooo..

Tyra: syoknya ada mat kool.. =D

Teaqah: tahniah utk sume!

Eka: lepas2 ni cik Eka lak menang..heheh

Bella: tahniah!

CI: =)

lavender: hehhe..tuan bg hadiah pon xde polaroid tu.. tahniah kpd bella

Muaz Faris said...

dah tengok dah captain america. bosan gila kot kan..

Please take your time for this =)