Followers

Thursday, July 14, 2011

Peperangan "Single Vs Couple" Semakin Sengit

Sekali lagi, saye ingin mengulas sedikit-sebanyak tentang ape yang berlaku setakat ni dalam peperangan debate "Single Vs Couple". Sebelum tu, saye nak tabik spring kat mereka2 yang dah join kerana dapat memberikan hujah dan idea2 yang begitu kreatif sehingga saye rase nak bagi hadiah je kat diorang.

Tapi malangnye bajet beli hadiah sume dah abes ke SUNSHINE SMILE contest. So saye bagi hadiah senyuman kat uols je la keyh? Senyum itu kan sedekah...
Uols nak senyum ape? Pilih je.. Kat sini kite ade senyum kambing, senyum kucing, senyum badak, senyum lembu , senyum sokmo..dan kite juge ade menyediakan hadiah pakej berupe senyum haiwan kacuk lelabi + cencorot ala santiago.

Kembali kepada topik asal, sememangnya isu single/couple ni mempunyai pros n cons. Setiap pihak mempunyai idea masing2 tentang perkara tersebut dari pelbagai sudut pandangan termasuklah dari segi keagamaan, kewangan, psikologi, masa dan lain-lain. Setakat ni, hujah dari pandangan sudut muncung tirus je takde lagi.

Jom terjah entry diorang untuk tahu ape yg best/xbest pasal single/kapel nih!!








Nak join bagi hujah2 anda sile click SINI. Kalau nak berhujah dengan kucing peliharaan pon bukannye die paham.. Ngeheheh

6 comments:

[sutera kasih] said...

wahhh menarikkk..nk terjahlah pendapat2 dorg :)

oja_alia said...

miahahahaa!name sy ade ea...jiwang karat mengalahkan emas 30 karat..yeke?awak da terjah ke??AHAHAHA!!

MEH SINi nak bg senyuman...=))

Nisa Si Gadis said...

adiah yg menarik . haha . nisa nak senyum badak ;P

TeAqArH said...

dah singgah dan tggl komen..^_^

FaiZaH Fyn said...

haha bukan bunga tayar tp bunga cengkih :p

::SimpleGirlOfMe:: said...

wow..menarik gak segmen nih..kena terjah. ^_^

Please take your time for this =)