Followers

Wednesday, July 6, 2011

Carleton University: Mechanical Engineering

Pelan kat medan peperangan

Amboii..Pejam celik, sedar-sedar jek dah masuk 4th year. Biasenye waktu-waktu cam skang ni, aku akan mula rase hilang selera makan dan rase nak muntah. Nak kate mengandung, impossible.. tapi hakikatnye aku akan rase kecut perut apabila ingin berdepan dengan sesuatu yang penting dimana aku ingin usahakan. Tambah-tambah lagi bile aku letakkan harapan tinggi untuk results dari usaha tersebut. Kalau skang ni pon aku dah rase kecut perot, apatah lagi kalau aku makan skali asam kecut time2 camni...Mau kene gastrik kronik tahap 3 dibuatnye kang..

Dan of course, pressure semakin bertambah apabila kite memegang amanah rakyat... Naseb baik aku bukan budak medic kat czech republic sana.. pegang amanah 1.4juta.. Memang kene job burnout le aku kalo cengghitu..

12 comments:

TeAqArH said...

uiks..pejam celik pejam celik da nk abis belajor....yeke kene gastrik thap 3?? ntah2 mengandung tnpa disedari...bahaya ni..ce g klinik haiwan...
btw,gudluck utk 4th year ni..^_^

Ashraf Jalil said...

igt kambing ke nk gi klinik haiwan..hahah!

thankss :D

Syazwan said...

gastrik?
minum susu bro!.
have a good day :)

Misz Ayu said...

pelan kelas ke pelan utk menuju ke medula oblogata?

laskar pelangi said...

fighting!
=)

Ashraf Jalil said...

Syazwan: susu mau lagi saket prot..hahah

Ayu: plan menuju ke pasta zimbabwe crecker beck

.:AiN iKeUchi:. said...

good luck..insyaAllah..semuanya berjalan dengan baik ^____^

cahaya inspirasi said...

good luck!!!

Nur Intan Syafinaz said...

wah fourth year means da final year la ye..Buat FYP yang terbaik ye!Goodluck..

rizaros said...

>>datang dari gegar blog julai :)
dah follow awk..jom follow sy jgak untuk smangat sy.. maceh2...
rizaros.blogspot.com

Farahin Ahmad said...

waa..final year..serunuk nyer lah kan.GOOD LUCK !

"إن الله معنا"

Nur Syazana Mohammed Sani said...

da nak abes belaja da ? best nye ,. zana belom lagi lepas SPM :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/akhir-nye.html

Please take your time for this =)