Followers

Thursday, July 14, 2011

Single Vs Couple | Perang Pendapat

Haaa... AKhirnya, ade gak golongan yang nak membangkang dengan mengatekan ape syoknye kalo ade pasangan nih. Para pembangkang lain mane? Tak reti2 lagi nak tolong Cik Faradyana? (*agak kuajaq skali lagi ayat aku disitu..)

Anda dah bersedia nak masuk mood jiwang karat 13 lapis iron oxide? Mari kite lihat ape kate mereka:


ditentang oleh:


Nak join jangan segan untuk click SINI.

4 comments:

saiazuan said...

haha menarik gk skali skala lyn mood jiwang ni

TeAqArH said...

kasi terjah dua belog ni..beznye cik faradyana..da tunang..^_^..semoga kekal hgga ke jinjang pelamin dan jodoh kekal hingga ke syurha..^_^

Ashraf Jalil said...

skali skale hati kene ade taman..hahah

FaradyanaAzman said...

hohoi...
jgn terlampau berharap sgt dengan teman...
kite masih perlu berdikari walaupun dah ade teman..

Please take your time for this =)