Followers

Thursday, July 14, 2011

Single Vs Couple | Sape Single DIe Rock !!

Aku dah agak dah..Orang mesti ramai yang support status "single" nih.. Apesal? Sebab korang takkan dikongkong (bak kate cik teaqah, dikingkong).. Besides korang dapat jimat duit, bebas, dan juge BERSIH (bukan perhimpunan bersih, tetapi bersih dari masalah2 yg tak patot) or whatsoever.

So, yang tgh kapel tu.., xreti2 lg nak bangkang? (*jahat gile ayat aku)
Nasihat aku kepada gadis2 yg dah kapel tu.. Clash je la ngan balak korang sekarang.. Pastu tggu ai masuk meminang.. NGUUUAAHAHAHAH! (pasaraya I SETAN sungguh I ni kan?)

Mari kita lihat lagi apa kata mereka:



Nak join click SINI dengan kadar 18000km/saat. <---trademark Cik MTT

6 comments:

TeAqArH said...

ish,,,kingkong erk...ti kingkong mengamuk baru tahu..^_^

Ashraf Jalil said...

Dikingkong <--- ayat baru ..kah3!

TeAqArH said...

kene rekomen kat dewan bahasa ni..baru best...ayat diwartakan..^_^

Mira Hana said...

err membebel ye :p

[sutera kasih] said...

bila dh single, nk double..bila dh double, nk single..haha

Farahin Ahmad said...

yeay! single is the best.
:)

Please take your time for this =)