Followers

Wednesday, July 13, 2011

Keputusan SUNSHINE SMILE CONTEST akan diumumkan sebelum August

Seperti yang telah diumumkan sebelum ni, SUNSHINE SMILE CONTEST ni tutup pada 1 July dan keputusan akan diumumkan sebelum August 2011. Mungkin 31 July, mungkin 30 July, atau mungkin esok.

Sebenarnya sekarang gambar2 masih lagi dikumpul dan dimasukkan kedalam harddisk supaya senang nak tapis. Ada gak sesetengah entry yang tak dapat dibuka sebab owner dah setkan blog private. Ada gak gambar yang tak bagi right/left click.. So pic tersebut xleh nak ditransfer masuk harddisk. Harap kepada sesiapa yang berkaitan, dapat letak url pic tersebut kat entry tu if tak keberatan.

Akhir kata, harap sabar menanti keputusan yg bakal diumumkan =)

27 comments:

TeAqArH said...

baek incik ashraf.k0me menanti dgn penuh sbr

cikCT said...

ingtkan result dh kuar td..hehe..berkobar2 cikCT ni nk menang tau ^______^

Umedia Network said...

Wah!!! Tak sabar juga lah nak tahu siapa yg menang. hee. :)

cik siti said...

at last.. good to know what next.

aidaRupanzel said...

ha aahhh la...lupa xblh right click..huhu

haslinda said...

fuh... nebes2... :)

MAISHARAH said...

huhu xcited hiehh

hudaa.udey said...

baik! beh kalau y xdpt kumpulkn gmbr y right klik tu mcm mne pulak ye?

zalilah zait said...

blog sye suda bleh tok di right click :))

~ cHAniE huBBy bOnd ~ said...

nenek nak kne setting balik gigi nenek nie..
hehehe..:E

~ cHAniE huBBy bOnd ~ said...

owhh...!!!
mybe nnek slah sorg dri nye..
owhhh tidak,,,
hehhe,,
untuk lngkah berjage2 amik la url pic nie cucu asyraf..

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283949_236815153005762_100000318366832_859834_5812615_n.jpg

einz miszmessy said...

wah...mendebarkan..hahaha

Akma Drew Bieber said...

hyepp ,
post contest tu akma dah terremoveee , sorry sangat btw ni link gmbr nya

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/268871_215736238471091_100001041499042_632069_6738772_n.jpg

naja said...

http://3.bp.blogspot.com/-lqJZ7ZU_UI8/Tdoxt0f7G5I/AAAAAAAAAj4/p6_GO-59qyE/s1600/CIMG3183.JPG

Fyffah said...

the pic url :
http://4.bp.blogspot.com/-RqedvHqXybI/TdzR3hwVSjI/AAAAAAAAASk/jApgLrVbq5s/s1600/DSC07222_%25E5%2589%25AF%25E6%259C%25AC.jpg
^^

RARA aihara said...

hihi~
sory menyusahkan....

LINK ENTRY :: http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

URL pic :: http://3.bp.blogspot.com/-IbW3gtKj-DE/TfcXqI0BxmI/AAAAAAAABwE/3zfazZqKd10/s1600/9.jpg

p/s : click kat gambar pun bole..=)

zamira said...

opss!lupe da disable right klik.nie pic url sayeeee...=)

http://4.bp.blogspot.com/-PGxUeUaykqI/TfhA3GCxKcI/AAAAAAAAAO4/qlwXWeIgOME/s400/14.jpg

[sutera kasih] said...

jeng jeng jeng..dup dap dup dap

-hasnurul afifah- said...

saya punya..

link entry:http://akudiadancerita.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html


url picture: http://2.bp.blogspot.com/-MGLBImULmOo/TehFsSWGE7I/AAAAAAAAAJE/CSnAd95JyjU/s1600/59946_1541816420719_1094209349_1547698_8000320_n-1.jpg

lavenderlover said...

cant wait! hehe

cikAida said...

huhuu..
saya punyer mmg ta bole right klik tp
bole left klik.
klik jewk ats gmbr tuh..

ni sy punyer url tok contest tuh.

hopefully bole la eh.
ta saba nak taw sape pemenangnyaa.

http://livelaughloveofaida.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

ZaNaUs said...

maaf ke lmbt respon. tnet kt umh 'x kasi guna dia' hehe :) for those gmba yg xleh nk right klik 2h, klik je kt pic 2. nt dy kua kt new ab. pic shj. so, time 2h, leh klik save ppage as. :) ce try buat :)

syira said...

tak sabar nak tau kepetusan yer..^_^

Auji Izra Sygku Dyla said...

gmbar xleh nak click right copy kena screen capture le xD

Onitsuka_hana said...

klik kat pic k..hehe :)

Syeera Radzi said...

Ini link gambar saya :D
http://3.bp.blogspot.com/-WmGV8FG2FVg/TdsUe1xgquI/AAAAAAAABKs/nqw6w0q4b7I/s1600/217533_156571411073246_100001611640535_356462_5686806_n.jpg

Lovely Cik Eyka said...

cpt2 lah kasi taw ye..keke :p

Please take your time for this =)