Followers

Friday, July 1, 2011

Engkau TORKONO !! Edisi Skype

Evil laugh sket seblom start cite.. NGUAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!!!
Semalam Heziqa Yoo a.k.a Heziqa Mushadad a.k.a Kaklong kawasan SB (Sahabat Blogger) mintak id skype aku. So, aku bagi dan dengan zalimnye aku melakonkan diri sebagai satu watak yang tak pernah wujud iaitu Aiman Jalil iaitu kembar aku, Ashraf Jalil. Sekali die percaye derr...
Aku gelak guling2 mase tgh chat ngan die kat skype... Kah100!!
Entry ini adalah entry penghargaan+sori kepada Heziqa Yoo sebab EKAU TORKONO !! =P HAHAH!

Btw, jemput join page BLOGGING ITU SENI yang baru saje ditubuhkan =D





P/s: click pic to enlarge. Cik Heziqa dah bagi kebenaran wat entry ni ye.. Beliau kan sporting.. =P

11 comments:

[sutera kasih] said...

tipah tertipu hehe kesian dia..

Ashraf Jalil said...

tipah terkono! :P

HeziqaMushadadLee said...

cis!kureng betol..grrrrr naseb lah kau kawan

TeAqArH said...

tipah tertipu tertipu tipu tertipah..^_^

aremieroul said...

sian hezika..he3..

Aida Azryn said...

haha.. sengal betol. =,=

ghab van hal said...

lol..sian budak itu...

Azhafizah[フィザ] said...

err..shian..ditipu tanpa elas kasihan..terlampau..moral value:siler berhatihati bile memulekan perbualan XD

Farahin Ahmad said...

haha...kamu sudah terkono~

len kali bole buat kt org lain pulak lak yek...huahuahauhaau

Redbloodsnow said...

hehehe...cian dia taw...hikss

Ashraf Jalil said...

ngahaha.. biar die..kan dah torkono..

Please take your time for this =)