Followers

Tuesday, July 5, 2011

Revolusi Habes


Tag line yang memang tak boleh blah. Bunyik mmg superb.. REVOLUSI tuh.. Bunyi ala2 World Revolution Marxist theory gitu.. Sekali REVOLUSI PENGHAPUSAN BULU TERKINI daa.. Nak menjayakan Revolusi Penghapusan Bulu ni agak2 memerlukan kempen atau rusuhan tak? Adekah kita memerlukan konsep demokrasi gak? Nguahahahaha !!

Pic ditangkap mase nak tgk cite Transformer kat vid bersame kakak aku. Siyes nak gelak guling-guling time nampak banner tu tapi xleh sbb kete sempit.. Hahaha! Mungkin ade yang rase "ape yg lawaknye ayat tu?", tapi aku mmg rase lawak! Huahahah!

Revolusi Penghapusan Bulu !!! Bulu akan dihapuskannn !! Banzaiiii !!! Gahahahah!



9 comments:

Syazwan said...

ayat yang sangat power untuk bulu ketiak..heheheh..
hahahhaa..
sape la yang create ayat nie.

ghab van hal said...

revolusi bermula di jalanan biasanya. so, konsep iklan itu agak betul jugak la...kekeke...

Terbang Bersamaku said...

huahuahua...dah macam takde revolusi lain..kalau ye pun nak wat iklan guna lah ayat lain...hehehhee..:D

SiS NaD said...

Salam Ashraf...

Mak aih... Penghapusan bulu pun ada revolusi ea... Ingat revolusi perancis ke apa.. Huhu!~ (^_____^)V

Afifah Ahmad said...

ni papan iklan yg dekat2 dgan mid valley kn2? hahah :DD

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

nadhira said...

omg~

.:AiN iKeUchi:. said...

haha..lawak..strategi pengiklanan yang SGTT hipertbola..jdi bersedialah..untuk revolusi dihapuskan segala bulu2..hahaha

noorazrai said...

kaf alif kaf alif kaf alif kaf alif kaf alif ka ka ka ka ka rosak-rosak....

Please take your time for this =)