Followers

Monday, August 1, 2011

Cik Epal Komen Kat Blog Aku~ Terujanye I~ !!


Whoaaa!! Cik Epal komen kat blog akuu !! Sebenarnya aku buat entry sebegini atas dasar mengikut tradisi yang banyak kelihatan kat dunia blogging ni. Bila blogger femes follow kite atau komen kat blog kite, ramai akan cenderung untuk buat entry pasal tu. Korang rase kenapa boleh jadi camtu?

Kalau korang terbukak dan terbace entry ni, itulah jawapan die.. Ianya sesuatu yang menarik perhatian umum jika orang kenamaan @ orang yang dikenali ramai berinteraksi secara langsung dengan kita. Sesetengah pihak mungkin akan menyampah dengan tradisi sebegini, tetapi eventually they ll end up leaving out the argument. Tak tau la pulak kalau ade pihak yang letak dalil sendiri untuk entry sebegini.. Hahah.

Susah nak argue dengan universe tau sebenarnye. Nabi Nuh A.S pun amek mase 900 tahun untuk berdakwah even kearah kebaikan, yang mengikut brape puluh orang je..?

P/S: Entry NI la yg Cik Epal komen tu.

25 comments:

My Name is Mar said...

Haah... Yes it is... Sometimes its annoying when someone terlampau TAKSUB sangat bila ada blogger retissss yang singgah blog diorang...
(Ayat jeles)
Ha-ha-ha:D

Blogging menjadikan puasa adalah SIA-SIA

Ashraf Jalil said...

Mar: hehe.. kadang2 kite terlalu banyak memberontak bile dunia/ orang sekeliling tak seperti yang kita nak..

cik EPAL said...

hek elehhh cik epal je pon. sp dy tu??? muehehehe

Ashraf Jalil said...

cik Epal: ek eleh.. ni nak mintak wat post baru cmni lagi ke? kang wat sebijik lagi, org ckp "lame" lak.. =P keh2..

btw, selamat berpuase..

Cik Eka said...

begitulah perasaan eka bila cik epal rajin komen blog eka..hehehe

terharu.semalam pun dia ada masuk komen...terharu..hehe

Ashraf Jalil said...

Blog Cik Eka best.. tu la Cik Epal rajin komenn..=D heheh

TeAqArH said...

penah jd....aritu wat entry sbb BA foloe..juz entry thnx n argai sbb aggp dia mentor not idol dlm dunia belog..tibe2 je ade org ckp teaqah taksub dgn dia...pergh..memang pengsan 5saat

TeAqArH said...

penah jd....aritu wat entry sbb BA foloe..juz entry thnx n argai sbb aggp dia mentor not idol dlm dunia belog..tibe2 je ade org ckp teaqah taksub dgn dia...pergh..memang pengsan 5saat

TeAqArH said...

seorang nabi leh merajuk smpi duk dlm perut ikan....itu nabi yg bersifat maksum..kite ni...fikir2 la

Marya Hana said...

perghhh ~ buat "perak" kejap :p

Ashraf Jalil said...

Teaqah: haha.. taksub lak ek. sapo le yg ckp tu..

Hana: ni namenye entry dikala xde idea

Joel Leslie said...

hebatttnyaa :D bila la pula turn sy nak trima komen dr mereka yg #retiss tu? berangan btol tp blog cuma ada 200+ followers je :'( ciputt je. itu pun ada followers yg x ikhlas. hopefully sy selaku pelajar form 2 ni dpt jd #retiss juga one day. or atleast ada thousand REAL followers :) ameeeeeeeeen.

Muaz Faris said...

teringin juga la..harap2 dapat sorang ke..

Ashraf Jalil said...

Joel: haha..tarahal punye lah.. nanti hang da jadik artis, aku nak mintak sign..

Muaz: haha.. teruskan penulisan (penaipan)..nanti ramai le yg komen..

A i n n u r A f i f f a h said...

teruja jugakk~ :D

SiS NaD said...

Salam Ashraf...

Sis pernah teruja jugak sebab Cik Epal komen kat blog Sis... Siap buat entry pasal dia komen lagi... Huhu!~

Ashraf Jalil said...

Sis Nad: same la kite..wat entry ni gak..hahah!

Misz Ayu said...

cik epal besh dia suke komen kt blog org.. blog picisan ku pon dia pernah tinggalkan komen :">

Ashraf Jalil said...

cik Epal bole daftar diri jadik wakil rakyat kot..heheh

cahaya inspirasi said...

pakat sokong jer cik epal jadi wakil suara belia yg akan datang....huhuhu...

erm..tetiba terfikir thn bila yg PM kita nak binakan dewan undangan utk remaja belia bersuara erk?...bukan hr tu PM ada umumkan ke?hehehhee(huhuhu.bukan isu politik tau...tetiba teringat jer)

Ashraf Jalil said...

CI: memang best kalo ade dewan tu.. heheh.

online selling said...

this is so much nice and interesting one . thanks a lot.

BeloG MTT said...

Pernah merasa 2 kali Cik Epal komen.. Hehe :)

Ashraf Jalil said...

MTT: haha..rase epal x?

[sutera kasih] said...

mestilah seronok kan :)

Please take your time for this =)