Followers

Sunday, August 7, 2011

Berjalan-jalan Di Canada (Entry Bergambar)

Waktu second year kat Canada dulu, aku mempunyai banyak masa terluang untuk jalan-jalan dan snap gambar. Nak ikutkan sepanjang aku pegang D90 dulu, berpuluh ribu gambar aku dah snap.. Ianya sesuatu yang sangat relaxing apabila aku dapat jalan-jalan kat luar, menghirup udara segar dan snap2.. Lepas amek gambar, aku stop kejap kat Baskin Robbins makan ice cream. Nampak budak-budak kecik yang happy dan excited datang nak makan ice cream bersama keluarga.

Membuatkan diri ini tersenyum..






















25 comments:

Farhani Mazlan said...

a picture worth thousands stories and memories.nice picture!!

Sasa Samsudin said...

bro!nice pic ;)
best nye penah pergi oversea ..

Nurul Aiman said...

nothing to comment. Just to notice u. jeles nye.

Iffah Afeefah said...

cantiknyeeeeee

subhanallah

i'm ezza haniza said...

bestnye blh g luar negara! sobss

Nur Intan Syafinaz said...

Whoa this is just so nice!your photos are awesome!!:)

HaFizaH aYu said...

tengs ashraf..sbb awk la sya dpt trvel thru pic2 kat ats,nk pi sna xtau bila la kan..

TeAqArH said...

suke tgk pic yg ke2 tu..xtau nape..^_^

muchang said...

cantik nye gamba!! pakai dslr ape? best kan duk perantauan

Muhammad Alif Bin Bohari said...

wahhhh..bestnye..teringin nak jejak kaki di canada...^__^

Marina shamsudin said...

cantik gambar. cantik canada! nicee!

Miss Teo said...

last photo :: COMEL BABY TUU ! (:

haslinda said...

nice photos... ble la agak nye nak dapat jejak kaki ke negara org ek... hehe :)

suaraheaRty said...

cari entri segmen encik ben tp x jumpa ;) nway, tq sudi sgah even u x join segmen tu :)

Nadzirah K. said...

lawanya :)

Ashraf Jalil said...

mekaseh sume sbb jenguk pic2 tuy..

muchang: pakai d90 dulu tp da jual.. ade best n ade xbest kot.. best x dok France? heheh

Ashraf Jalil said...

Farhani: tengss ^^

Sasa: hehe..mekaseh Sasa

Nurul: huhu.. =_=

Iffah: =)

Ezza: Msia lg best tauu..

Intan: mekaseh Intan :D

Hafizah: lorhh...bole punye..=)

Teaqah: haha..pic batu tepi tasik+empangan

Alif: boleh InsyaAllah.. =)

Marina: mekasehh ^^

Miss Teo: hehe..tu time tghh sesak2 Canada Day =)siap posing lg die..

hearty:hehe..sy xjoin yg tu.. tpbanyak gune list segmen bro Ben utk blog walking =)

Nadzirah: hehe.. ciptaan Tuhan..

azlina_muhammad said...

cantik2 sangat...teruja tengok....;)

Anis Athia said...

balas kunjungan..nice picture =)

atien said...

awesome pictures..
love alll of them...

suaraheaRty said...

:) actually, mula - mula jumpa n follow ur blog dulu pun dari blog dia ~

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wah..awesome..

✖[Hanjiechan]✖ said...

chanteknye..chantek la picture pemandangan kat sana..untung la dpt pegi oversea..^_^

BeloG MTT said...

Shanteknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =..=

Pyka Rahmat said...

cantik gila gambar gambar ni semua :O

Please take your time for this =)