Followers

Wednesday, August 10, 2011

AWAS !!!: Sesi Tayang Rambut Baru #2


Entry kali ni juga penuh dengan aksi vain. Bimbingan ibu bapa diperlukan untuk mereka yang berumur 15 tahun kebawah. Sesi tayang Rambut #1 <--- volume 1st.





Dulu fohawk, skang ntah ape name pesen tu pun aku xtau..

30 comments:

CikNuwairah said...

gaya petir ada x??:D..

haslinda said...

style ape ni??? perempuan boleh buat tak style ni??? hehe ;)

Ashraf Jalil said...

CikNuwairah: tu namenye gaya halilintar membelah bumi..hahah

haslinda: bolehhh..pengkid ramai wat kot..haha

akiN aMar said...

SMARTTTTT laaa!!!!! hee ;)

laskar pelangi said...

wah! gaya bulan ramadhan la nie? heee~~

gaya pacak-pacak..habis jugak sedozen minyak rambut sebulan :DD

Cik RoSs said...

Terpacak!!!

Pakai banyak gel rambut ni.Untung sape yang meniaga!!hehheee

Nur Intan Syafinaz said...

Wah rambut mu lembut ikal mayang ~tetibe~

Ashraf Jalil said...

akin: ganas x? hahah

LP: fuhh.. kopak duit cmtu..hahah

Cik Ross: pacak2... sape nak jual gel pm le..hahahah

Mila Ahmad said...

WoW rambut raya letew~~~

ღ αεn ツ said...

HAHA, cuba xyah pakai wax, tengok naik ke tak rambut tu. Huhu ^^

P/S : Boleh tahan gak, BHAHAHA

cik siti said...

jap nak pikirr...... em... boleyylahhhh... muahahahhahaa

HeziqaMushadadLee said...

rambut ganas muke suci lah kau..
aku je yang ganas..HAHA

Cinderella said...

wahhh ensem...muka innocent jer..rambut goku...hehe

atien said...

tu diorrr...sampai ke belakang terpacaknya..haha..

confirm lepas ni mak dh x berani nk usap2 kepala..:P

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

terbaik :D

Miss Teo said...

cayalahh ! rambutt pacak tuu . haha, terbaekk . handsome XD

Ashraf Jalil said...

Mila: tak kuasa I,nyaahh~~ hahah!

aen: pakai wax die jadik tajam cam pisau..haha

cik siti: kite balunn je lahhh..hahah

Heziqa: biar muke suci tp hati legend..

Cinderella: nak wat kame hame ha x? hahaha

atien: mmg sampai kebelakang la peginyee derr.. hahah

Kak Fareha: make up saye kak..hahah!

Miss Teo: jangan dekatt..tajam..tajam..hahah

Mohd Khairi Khadzir said...

gaya trojan! hehehe.... ok la tu nmpk kemas & smart jgk! hee

jejaka kesunyian said...

kacaknye...lol, weih, ko raye bln9 ni ade lagi kat bangi x?

Ashraf Jalil said...

Khairi: bole blakon KL gangster nih..hahah

jejaka kesunyian: username berbaur sepi kejadah.. perkenalkan dulu diri jika kau manusia..jika tidak, aku tahu asal usulmu..

jejaka kesunyian v2 said...

jejaka kesunyian xde blog meh..hahaha, cam siot tahu asal usul, syaitonnn, lol, jawe ni..best gak sakat ko kat blog warne warni ni..cmni, aku mendarat kt malaysia 2nd week sept ni, ko da blk ke belum time tu?

Ashraf Jalil said...

demm.. jauh gile ko nak mencari aku sampai kat blog..haha.. jalan mudah kat fb xnak.. aku igt ko stay aussie xbalik raye.. aku ade kat msia sampai 10sept.. lepas raye ke5 aku xplan pape lagi.. sedap gak kalo kuar ngan atoi, dota n sume geng2 taylors..

FaiZaH Fyn said...

uish tajamnya..kena duduk jauh2 sikit nih :p

einz miszmessy said...

suke2!!!wa....t lau de hubby mau dye wt pesen rambut mcm2....hahaha....mmg jahanam la rambut dye...einz yg nak cut~

Tc. Kichy :D said...

woah2 ensemboy~! nice hairstyle you got there! :D

maszull said...

salam...tajam lo rambut tu cicak jatuh pun mati ...:)

syasyah_biscuits said...

gaya "cicak jatuh ta sempat ngucap" hahha tp smart

Ashraf Jalil said...

Faizah: sile2..:p

Einz: potong style durian..hahah

maszull: selamat dikebumikann..hahah

syasyah: panjang name fesyen tuhh.. hahah

TeAqArH said...

ni ke rocker yg sesat kat malaysia tu??ptotnye dia ade kt canada..tp akibat nak merasa sambutan hari raya di malaysia..lalu dia sesat ke sini..ini ke org yg digembar-gemburkan wahai pemilik belog?

cahaya inspirasi said...

mmg x bleh bla! siap ada volume 2 tu.agak2 volume 3 akan menyusul bila plak erk?

**psssst..my nephew ni mmg berhantu la rambut pacak2 ni.adeh..

Please take your time for this =)