Followers

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?


cube click kat header atas =D

InsyaAllah kalau ada masa, akan BW semua yang join segmen.

24 comments:

misz sheyla said...

best ape...simple...kms bile semua ade border....

Ashraf Jalil said...

terima kasihh.. :)

einz miszmessy said...

ok ^_^ suka bila ashraf kongsi gamboooo....nak2 tayang rambut arituh...hahaha.....

osHin said...

singgah ke blog best :)

maszull said...

salam mama dtg sini dr segmen En.Ben
jom dtg blog mama ...:)

cantik blog n simple...

Aku DaN SeSuAtU said...

macam-macam info tentang perempuan di sini..amik ilmu:)

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

TeAqArH said...

meninggalkan jejak jari disini....
belog ni best ke x???mestilah best...lau xde la muke den merayap2 kat sini..^_^

Maya Lisa said...

kemaas...seperti biase, blog yang best, bergantung pada entry anda. maya suke header anda ^^

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

join dan follow awak ^_^
simple and sempoi

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

cx's said...

blog ashraf jalil mmg best! tkleh nk ckp ape lagi dah.. ;) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...singgah2 lah blog Qaseh yerk..

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Terbang Bersamaku said...

blog nie mmg best...terbaiklah..=)

salam ukhwah..
http://merpatiputih88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

mr_right said...

datang sini dari segmen ben ashaari. blog ni best ape;)

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

salam kenal...sy dari segman BA...;d..selamat berpuasa dan selamat hari raya..

Luqeem™ said...

singgah tgk blog best ni :)

jom singgah :) BA : Blog best tak?

Lulu Caldina said...

Hai awak!!

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni.. Blog yang best.. :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Please take your time for this =)