Followers

Wednesday, December 16, 2009

Exam MATH2004 dah abes.. Unfortunate events are odorless


Buku teks yg aku gune utk MATH1005 ngan MATH2004..(ade org curik buku aku tahun lepas , so aku kene bli baru..dah la mahal.. katak pisang punye orang.. hampehsss..)
Lagrange multipliers..(ape objektif blaja mende ni pon aku xtau.. aku men jawab je soalan)
Fourier series..(topik terhangat course nih)


Huahhhh!! Akhirnyaaa!! Settle gak paper subjek nih n abes sudah couse math2004...
Ulasan ringkas utk paper aku wat td:
-aku bole wat tp agak tak konfiden sbb xcukup mase nak semak balik sume.
- pastu aku burn soalan subjektif last pasal area bawah sphere n luar cone yg brade dlm
sphere tu. (ntah amende aku tulis aku pon xtau..)
-Pastu aku mmg panas gle, ade sorang mamat arab kat depan aku asyik nak pinjam pemadam. Kambing tol..Ade ke exam tak bawak pemadam!! Pastu dah dalam 3-4 kali die asyik pinjam aku, last2 aku patahkan pemadam aku jadik due n bagi die satu (sabar je aku). Pastu ade ke last2 10 minit b4 mase tamat, die tanye aku, "do you neeed any help?"..Fuhh!! Bangga gile nada die tanye..Bunga cengkih tol! Ingat aku xtau ke die tiru jawapan membe seblah die.. Dah la nyusahkan aku, meniru lak tu, ade hati nak tolong..Ingat aku jenis xjujur ke.. Tu lah die, niat baik tapi di tempat/ dgn cara yg salah..which is SALAH. Nak ikotkan hati, nak je aku report kat proctor biar die fail. Tapi memandangkan aku sndiri tak cukup mase, aku layankan je la mamat tu dgn geleng kpale sket sambil wat muke ala2 nak masukkan boot aku dgn extrak ubat pensel disaluti habuk pemadam kedalam mulut beliau. Abes je time, aniza tanye aku "mesti ko panas ngan mamat depan ko tu kan?".. A ah mmg btol.. Die telah mengganggu hak aku untuk menjawab soalan peperiksaan dengan tenang dan focus ibarat kalo korang tengah syok2 melabur saham, pastu ade orang ketuk pintu bilik air kuat2 n lelame suruh korang cepat sikit kuar.

Lpas exam, aku balik ngan Amri n Han.
Han gi drugmart bli amende tah. Aku n Amri gi food village bli telur,burger,sardin,bawang etc..Pastu melangkah balik ke rumah..

P/s: arini suhu drop mendadak ..menggigil aku tggu bas kat uni td.. Kalo ade heater berbateri yg
boleh dibawa kemane-mane je, aku dah peluk letak dalam baju..Fuhh..Layan..

4 comments:

sarah.azman said...

lain kali ignore jelah die. if kene tangkap tiru nnt xpasal2 je.

Ashraf said...

tau xpe..

farra said...

lols..jujur ak nak cakap..



ak ske lah ko start blogging.hahah
tambah satu lagi sumber hiburan ak..hihi

teruskan lah eh ..

Ashraf said...

hahah..aku wat sempoi2 jek arh..

Please take your time for this =)