Followers

Thursday, January 28, 2010

Mimpi pelik minggu lepas.

Last week aku bermimpi aku memiliki dslr nikon d90 version baru yg xpenah wujud kat dunia ni.. Agak canggih gak la..Bentuk die pon cam stylo abes.. Aku bermimpi aku sedang drive kete ngan adik2 aku dok kat blakang serta ade dslr tersebut kat atas riba aku.. Time tu tgh malam..Aku stop kat satu stesen minyak ni n kuar amek gambar..Malangnye aku xreti gune sangat d90 version baru tu and decide utk gune auto mode jek.

Tu je la utk entry kali ni..
Mengarut sungguh..

3 comments:

aLam maya said...

ni sebab birthday sham minggu ni. tu pasal mimpi pun mengarut.

Ashraf said...

tau xpe.. cehss.. terkene virus karot..

NHAR said...

mimpi itu best...

Please take your time for this =)