Followers

Tuesday, January 26, 2010

Birthday Shami Shamito yg ke 20. Tema: "kemengarutan"

Harini 26hb Jan 2010(waktu Canada) @ 27hb Jan 2010 (waktu Msia), Sell, Sid, Ben n aku gi umah Fairlea utk sambut besday Sham a.k.a Shami Shamito. Sambutan besday ni telah disambut juge oleh Jenie, Qushai, Dzul, dan Sapet.. Sambutan kecil-kecilan jek tapi meriah ngan gelak ketawa sbb tema pon "kemengarutan"..So mmg byk la lawak mengarut.. Juadah lak mmg BANYAK n SEDAP. Credits to Qushai, Jenie n Dzul utk part tuh..
Semoga Sham panjang umur , hepi2 n success2 selalu dan tak jadik bertambah mengarut in da future.. keh2.. Kat bawah ni adelah video time wat suprise kat Sham..

P/S: Utk event kali ni, aku tak jadik cameraman seperti kat event2 lain di entry2 yg
seblom ni..Enjoyy..


4 comments:

Ashraf said...

testing2..apsal org xleh komen? haha

Anonymous said...

hahahah. nk komen skang la :p
kem slm kt sham :D

happy Bday sham =)
xleh nk kutuk dia dh tua la. bru 20 kan...hahaha

-deela

Ashraf said...

hahaha.. seblom ni kene kutuk ke? mane ade..

aLam maya said...

aku xtau nak komen apa.
mengarut sungguh...mengarut!!

Please take your time for this =)