Followers

Monday, November 26, 2012

Main Salji Percuma | Cepat Sebelum Terlambat

Tengok-tengok status kat facebook, salji dah start turun kat Ottawa gamaknye..

Aku rasa, salah satu pembaziran yang aku terpaksa hadapi selepas balik ke Msia ialah:

 Skill ski yang aku asah selama 4 tahun akan pudar begitu sahaja. 4 tahun aku amek masa untuk sampai ke "extreme" track.. Tapi nak wat camno.. Takkan nak ski kat federal highway pulak.. Kene saman satu hal.., kene cop gila boleh mengaibkan keluarga..





*dulu kutuk salji, skang rindu pulak.. haihh

P/s: Title tu saje je nak bagi catchy..

5 comments:

Nurul Ain said...

wahh.bestnye....
nak main salji jgk...hahahaha

Busyra Bt Takiyudin said...

best! nice entry.. :)

Tembikai Laici said...

Kalau gian sgt nk main salji, p saja ke ICT... hehehee

Ashraf Jalil said...

ict xleh ski..heheh

jawe said...

dtg aussie la jb, tp next year july la.. dkt pun dkt..haha

Please take your time for this =)