Followers

Wednesday, April 28, 2010

Penat tahap KARMA

Entry kali ni mmg dibuat tanpa niat dan tanpa idea. *cmne tuh?

sile bace entry ni laju2..

Satu, due, tige, GO!
Smalam aku bru balik dr road trip ke Halifax bersama 9 org traveler yg lain. Kitorg gerak ngan 2 kete iaitu Toyota Corolla dan Mitsubishi Lancer (aku rse kete Nissan Altima yg digunekan utk trip ke Montreal yg lepas lg TERBAEK la).
Perjalanan memakan masa lebih kurang 16 jam dlm kete utk satu hala. So total spend time dlm kete adelah 16jam darab 2 utk pergi balik diatas jalan raya sahaja. Kalo nk cite pasal ape yg dilalui sepanjang 5 hari akan memakan kira2 15 page kertas A4 tak termasuk front page,index,reference,apparatus,procedure,dan nomenclature..*cm formal lab report Fluid la pulak..

Destinasi ktorg adelah Quebec City, New Brunswick, Prince Edward Island dan Halifax secara berturutan. Kira2 4000 km telah dilalui oleh salah satu point pada permukaan tayar kereta yg kami naiki..

Overall, best dan penat! 1000 lebih pic dpt disnap dlm 5 hari. Tapi kepenatan utk trip ni tak se"legend" expidisi pendakian Gunung Kinabalu tahun lepas yg mmg smpi skg terase trauma dan kepenatannye..

Chotto Matte Kudasai!! Entry blom abes lg..

Next trip yg akan dilaksanakan ialah:
1) Grand Prix F1 kat Montreal.
2) Midwset Game kat Purdue University, USA
3) Florida oh Florida
4) Europe

Skg baru dah abes. Slamat malam.




*pic ini telah diedit sehingga kulit muke jadik cm kulit baby..halus selembut sutera seindah sinar mentari..eceewahh..ni mmg xde motif..chow

2 comments:

aLam maya said...

balik dari Halifax, hidup dah xde hala tuju.

Ashraf said...

hidup dlm kekeliruan

Please take your time for this =)